alacsony vérnyomás (hipotenzió) felkészülés a találkozó

Nincs különleges előkészületek szükségesek, hogy a vérnyomását ellenőrizni. Érdemes viselni egy rövid ujjú ing, hogy a találkozót, így a vérnyomás mandzsetta elfér körül a karját megfelelően.

Ne hagyja abba semmilyen vényköteles gyógyszerek, úgy gondolja, befolyásolhatja a vérnyomást anélkül, hogy orvosa tanácsát.

Mivel a kinevezések lehet rövid, és mert gyakran sok beszélni, ez egy jó ötlet, hogy készüljön fel a találkozót. Itt van néhány információ, melyek segítségével kész a kinevezése, és mit várnak el az orvos.

Idejét meg orvosával korlátozott, ezért készít egy listát a kérdés segít, hogy a legtöbb időt együtt. Sorolja fel kérdéseket a legfontosabb a legkevésbé fontos abban az esetben, lejár az idő. Az alacsony vérnyomás, néhány alapvető kérdést, hogy kérdezze meg orvosát a

Amit megtehetsz

Mit várnak el az orvos

Amellett, hogy a kérdésre, hogy már kész kérdezze meg orvosát, ne habozzon feltenni bármilyen egyéb kérdése is gondol közben a találkozó.

Orvosa valószínűleg kérdezni néhány kérdést. Hogy kész válaszolni rájuk fenntarthatja ideje megy át minden pontot szeretne több időt tölteni a. Orvosa kérheti