alkoholos zsírmáj alternatív gyógyászat

Nem alternatív gyógymódokkal bizonyítottan gyógyítja alkoholos zsírmáj. De a kutatók tanulmányozzák, hogy néhány természetes vegyületek is hasznosak lehetnek, mint például a

E-vitamin Elméletileg, E-vitamin és más vitaminok úgynevezett antioxidánsok segíthetnek megvédeni a májat csökkentésével vagy semlegesítése okozta károk gyulladás. De több kutatásra van szükség.

Egyes bizonyítékok arra utalnak E-vitamin hasznos lehet, akik a májkárosodás okozta alkoholos zsírmáj. De az E-vitamin mellékhatásai, mint például a megnövekedett halálozási kockázatot, és a férfiak, fokozott a prosztatarák.

Beszéljétek előnyeit és kockázatait az E-vitamin orvosával.

Kávé. Az egyik vizsgálatban, az emberek nem alkoholos zsírmáj, akik beszámoltak a kávéfogyasztás volt kevésbé károsodik a máj, mint azok, akik ittak kevés vagy nincs kávé. Nem világos, hogy a kávé befolyásolhatja májkárosodás vagy mennyi kávét azt kell inni ahhoz, hogy hasznot.

Ha már iszik kávét, ezek az eredmények lehet, hogy te jobban érezze magát a reggeli csésze kávét. De ha még nem isznak kávét, ez valószínűleg nem egy jó ok arra, hogy indítsa el. Beszéljük meg a potenciális előnyeit kávé orvosával.