élet metasztatikus emlőrák

Hogy azt mondta, hogy van áttétes (iv) lépésben a mellrák sokat tud felmutatni. Ez azt jelenti, hogy a rák átterjedt más testrészén. Nincs gyógymód, de az orvosnak módon lassítja a betegség növekedését. Lehet, hogy él még sok évig.

Ahhoz, hogy biztonságos, Jennifer Mukai kiküszöbölték szója tőle diéta, miután azt mondta ő a mellrák május 2009; Mivel a japán származású, valamint az egészségtudatos, a Seattle belsőépítész mondja, ő eszik sok szója különböző formában előtte diagnózis; “Ittam mintegy háromnegyedét egy csésze szójatej kávémba naponta kétszer, és evett tofu és edami [szójabab] elég rendszeresen,” a 44 éves mondja. “Azt is valószínűleg egyre egy kicsit a szója, a hús-helyettesítő …

Ahhoz, hogy kezelni a kezelés és az élet a saját szempontjából, megismerhetik a betegség, és mire számíthat.

Ha van korai stádiumú rák, a kezelés rövid távú és középpontjában egy kúra.

Stádiumú IV mellrák, valamilyen formában a kezelés része lesz az életed ezentúl. A cél az, hogy lassú a betegség növekedési ameddig csak lehetséges, a legkevesebb mellékhatás, illetve fájdalom.

Mivel az orvosi terápiák javítását, a szakértők remélik, hogy ez a fajta rák egyszer kell kezelni, mint a cukorbetegség vagy más, folyamatban lévő, “krónikus” körülmények között, ahol a betegség kezelése évekig, akár évtizedekig.

A lehetőségek orvosa javasolja Önnek függ

Ez a döntés rajtad áll. Az orvosok választási lehetőségeket biztosítunk az Ön egyedi helyzetét. Tudja meg, amennyit csak tud körülbelül a lehetőségeket, és győződjön meg róla, a mellékhatások döntései előtt.

Ezek a közös kezeléseket gyakran használják egyedül vagy kombinációban

Hormon terápia. Ha a rák táplálja ösztrogén vagy progeszteron, hormonterápia gyógyszerek segítségével csökken a daganat. Ezek a ráksejtek éhezni levágásával a kínálat hormonok meg kell nőni.

Anti- HER2 célzott kezelést. Néhány emlőrák sejtek túl sok fehérje úgynevezett HER2. Ez teszi őket nagyobb valószínűséggel növekedését és terjedését. Kábítószer, hogy a cél a fehérje segíthet lassú a növekedés a HER2-pozitív emlőrákok.