élet után a HIV diagnózis: hogy támogatást és az orvosi ellátás

Ha most kiderült, te HIV-pozitív, úgy érezheti, túlterheltek, félelmetes, és egyedül. Tudja, hogy messze nem egyedül. Számtalan ember és források állnak rendelkezésre, hogy segítsen, és a több mint 1 millió HIV-pozitív ember él az USA-ban ma.

Ez segíthet emlékezni arra, hogy mivel a HIV-pozitív, nem a virtuális halálbüntetést egykor volt. HIV (humán immunhiány vírus) okozza az AIDS (szerzett immunhiány szindróma). De az, hogy HIV-pozitív, nem feltétlenül jelenti azt, hogy már AIDS-es. Új kezelési rendek fordult, hogy HIV-pozitív egy krónikus állapot, sok ember számára. Az egészséges életmód és a megfelelő orvosi ellátás, számos HIV-pozitív ember él sokáig, produktív életet.

Sok szempontból az afrikai-sok ember a világon viselik a terhét a HIV válság az Egyesült Államokban. A HIV vírus okozza az AIDS (szerzett immunhiányos szindróma). Afrikai-sok ember a világon többet kapnak AIDS diagnózis és tapasztalni, HIV-vel kapcsolatos halálesetek, mint bármely más faji vagy etnikai csoport az Egyesült Államokban. Íme egy rövid áttekintés a hatás, a lehetséges okok és a lehetséges módja, hogy csökkentse annak kockázatát, hogy a HIV és az AIDS feketék.

Mégis, a tanulás, hogy valaki HIV-pozitív lehet elhagyni tántorgó. Hol érdemes fordulni segítségért? Ki kell tudni? Mit kell tennie az első? Íme néhány vezetősínek, hogy segítsen ebben a nehéz időben.

Miután megállapította, hogy van HIV, a félelem a jövőben is megnehezíti, hogy tegyen lépéseket. De ha egyszer tudod, hogy HIV-pozitív, orvoshoz, akinek tapasztalata van a HIV és az AIDS, amint csak lehet. Ne tedd le. Az AIDS orvos fog futni tesztek, hogy mennyire jól az immunrendszer működését, milyen gyorsan a HIV halad, és mennyire egészséges a tested teljes. Ezzel és egyéb információk, az orvos tud dolgozni, hogy dolgozzon ki a legjobb kezelési tervet, beleértve mikor és hogyan kell elkezdeni a kezelést. HIV gyógyszerek gyakran lassú és megakadályozni a HIV az AIDS. Kezeletlen marad, bár a HIV vezethet súlyos betegség és a halál.

Az információ hatalom, különösen akkor, ha ez az információ életet menthet. Ezek a lépések lehetővé teszik, hogy vállaljanak aktív szerepet a gondozás.