Én 12 hetes fogyókúra

Stephanie Higgins elmondja, hogy elvesztette 9.2kg (1.4st) a fogyás tervet anélkül, hogy valaha lesz éhes.

Tól kalória-számlálás nassolás, Stephanie kiderül, hogyan csinálta, és a terv miként segített neki egészségesebb szokások 12 hét.

Azt volna gyúrni körülbelül öt hónap, de én még nem vesztett súlyt. Én valójában testsúlygyarapodás. Azt hittem, én étrend lehet a probléma. Felnéztem az interneten, hogy hány kalóriát kellene fogyasztania naponta, hogy lefogy, és azt tapasztaltam, a 12 hetes fogyás tervet.

Tudtam, hogy nem az egészséges testsúlyt. Divatos ruhák csak nézett rám rossz, akkor is, ha helyesen felszerelve. Azt, hogy vásárolni nagyobb méretben túl gyakran. Már a mérete 10-12 egész életemben, de a tömeg a már kúszik fel az elmúlt öt évben. Az utolsó néhány munkahelyet hoztak Íróasztalnál és a tevékenységi szinteket mentek le.

Hol hallott a terv?

Egy nap, csak most jöttem rá, hogy milyen nagy lennék van, és úgy döntöttem, én akartam, hogy újra én ideális súlyát. Van egy öt hetes nyaralás egy életre, hogy az Egyesült Államok tervezett ezen a nyáron. A barátom és én is csinál egy közúti utam California egy Harley Davidson, befejező fel Hawaii. Ez adott nekem rengeteg motivációt.

A 12 hét, elvesztettem 9.2kg. Elkezdtem ki 80.5kg, a testtömeg-index (BMI), közel 30 végére a 12 hetes voltam 71.3kg és a BMI esett 25,6, ami közel a egészséges testsúly tartományban.

Ideális esetben szeretnék eljutni 60kg. Ez volt a súlya körülbelül öt évvel ezelőtt, és a tömeg úgy érzi magát. Már vagy körül ezt a súlyt a legtöbb felnőtt életem. Én valószínűleg nem fog kérni, mielőtt elmegyek nyaralni, de szeretnék elveszíteni egy kő (6.3kg) megelőzően.

Könnyebb lesz, ahogy megy. Régebben egy pár kalória-számlálás weboldalak, mint például a Weight Loss források. Eleinte kerestem fel mindent, de ahogy telt az idő, úgy lett ismeri a kalória bizonyos élelmiszerek, mint a gyümölcs, amelyek a fő ételek. Írtam le minden kalória volt a nap folyamán egy jegyzettömb. Este én tot fel a kalóriákat, és frissítse az élelmiszer és a testmozgás chart. Nem tart sokáig, és úgy találtam, hogy nagyon hasznos nyomon követése a kalória.

Igen! Megtaláltam a HealthUnlocked internetes fogyás fórum helye lesz támogatást és útmutatást másoktól ugyanazt a dolgot. Az emberek a fórumon úgy tűnik, valóban érdekli, amit mond, mert akkor minden ugyanabban a csónakban. Ez nagyon jó érzés, hogy képes legyen megosztani tapasztalataimat fogyás másokkal a fórumon, akik csak most kezdik el.

Úgy volt, hogy a tornaterem háromszor egy héten, egy 30-45 perces ülés. Én általában gyakorolni a barátommal, ami nagyon jó volt a motiváció. Én egy kicsit fut a futópadon, és némi erőt gyakorlatokat. Kezdetben azt a célt tűztem magam a futás egy mérföld megállás nélkül. Most megteheti 20 perc non-stop a futópadon. Én is csináltam felüléseket minden reggel, és dolgoztam, akár napi 100. Még nem végeztünk egy darabig, mert túl sokáig.

Miért szeretnénk, hogy lefogy?

Tennénk heti bolt, és próbálja felvenni néhány egészséges ételeket, mint például a több zöldség és gyümölcs, hal és csirke. Volt minden reggel. Ebédre és vacsorára, én konyhai mérleg mérlegelni a dolgokat, mint a rizs és a tészta. Azt lecsökkentette a adagokat, és mindig arról volt legalább két vagy három részletben zöldséget a tányéron. Desszert mindig gyümölcsöt. Voltak egy maroknyi étel, hogy mi volt hetente, mint a csirke curry és a spagetti bolognese, mely megtartotta a kalória-számlálás a munka le.

Kezdetben nehéz volt a helyes egyensúly megtalálása. Élek a barátommal, aki nem kell, hogy lefogy. Vettem alapul ételeket keményítőtartalmú élelmiszerek és zöldségek. Evett ugyanolyan, mint én, és elkezdett fogyni is! Így hát csak növelte a részeket.

Ettem a szokásosnál kevesebb és tette egészségesebb választás. Ha megyünk ki egy curry, én kevesebbet rendelni rizst, és leesett a szokásos köret zsetonnal. Ez nem mindig könnyű nyomon követni a kalória, amikor eszik, szóval én csak kompenzálni azáltal, hogy csökkenti az én kalóriabevitel a következő napokban.

Ha lenne egy szemtelen uzsonna, én csak hozzá a kalória a napi teljes és állítgatni kalóriabevitel, a többi a nap alatt maradjon az én 1400 kalória-támogatás. Ha ez nem volt lehetséges, azt hogy biztos, hogy nem megy át az én juttatás bármely más nap a héten, és talán fokozzák a gyakorlat. Talán a legfontosabb dolog az, hogy vegye fel magad, és folytatni – csúszásmentes most majd nem igazán számít túl sokat hosszú távon.

Miután a terv körülbelül egy hétig, nem igazán van olyan sóvárgást, én csak egészségesen étkezni, és gyakran. Soha nem ment éhes, ami az egyik oka annak, hogy néha sóvárgást. Snack már épült a nap – általában szárított gyümölcs, mint a mazsola, kajszibarack, alma, valamint a friss gyümölcs.

Mennyit veszít?

Végiggondolva a strand Hawaii. Az első héten elvesztettem alig 1 kg, ami a tömeg egy zacskó cukor. Ügyesen, volt egy teljes zacskó cukrot a szekrényben, így vettem ki, nézte, és érezte a súlyát. Ez nehéz volt, úgyhogy inkább emlékeztetni magam, hogy zacskó cukrot minden olyan gyakran. Látva a súly jött le és felszerelése kisebb ruhákat volt talán a legjobb motiváció.

Megkérdeztem a barátomat, és a válasz az volt: “Te vékonyabb!” Most már minden reggel, amit soha nem használt. Eszem sokkal veg. Megtanultam, hogy felismerjük a különbséget aközött, hogy éhes, és egyszerűen érzés éhes. Összességében ragadt a terv 12 hetes segített új, egészséges szokásokat.

Szeretném elveszíteni egy pár kilót. Már abbahagyta kalória, de én vagyok maradva, hogy az új rutin az egészséges táplálkozás, a kisebb részek, és a rendszeres testmozgás. Miután csinálja 12 hétig, ez a fajta érzés normális számomra.

07/03 /

07/03 /

Hogy találtál kalória számláló?

Unja jojó fogyókúra, Andy próbálta 10 táplálkozás 50 nap a reményben, hogy egy tudott ragaszkodni az élethez.

Tudja meg, miért a fogyás terv olyan hit az emberek, akik sikeresen lefogyott

Phil azt mondja, a fogyás tervet hagyta érzés egészségesebb, fittebb és magabiztosabb

Megtalálták a fogyás fórum hasznos?

Milyen testmozgás csináltál?

Hogyan tervezi az étkezést?

Vajon a következő terv hatása a családi élet?

Hogy sikerült enni?

Hogyan kezeled a slip-up?

Hogyan kezeled sóvárgást?

Hogyan tartod magad motivált?

Hogyan követően a terv változott akkor?

Még mindig kell, hogy lefogy?

Megpróbáltam 10 táplálkozás 50 napos

Fogyás sikertörténetek

Én a fogyás tervet kétszer “