házi gyógytea

Kertek, bevásárlóközpontok, és az egészségügyi élelmiszer-áruházak tele vannak ehető virágok, fűszernövények, bokrok, fák, sőt egyes gyomnövények, amikor átitatott, hogy a finom és egészséges meleg brews. Gyógynövény-beadható-és élvezte-sok, de amikor forró vizet öntenek gyógynövények, a növények oldható szerves vegyületek könnyen lebontani. A kapott illatok jelzi a gyógynövények “olyan terápiás tulajdonságait. Teák készült a kertben egy meglepő indulás azok főzött kész filteres tea. Legyen felkészülve egy friss, élénk, szokatlan keveréke ízek.

Iszik egy teát főzött frissen gyűjtött gyógynövények egy egyszerű módja annak, hogy a természet gyógyító erő a tested valami mindannyiunknak szüksége van, hogy egészségesek vagyunk, vagy harc betegség. Friss növények segít megerősíteni az immunrendszert és méregteleníti. Ezek megrakott vitaminok, antioxidánsok, esszenciális olajok, oldható rost, ásványi anyagok (beleértve a kalcium), enzimek, klorofillt, és számos vegyületet, hogy növeljék az egészségre.

Gyógynövények olyan növények, értékelik azok gyógyászati, aromás vagy sós tulajdonságait. Sok ízletes is. A frissen készült teát friss fűszernövények ragadja 50 és 90 százaléka a tényleges összetevők a növény. (Roots kellene alkoholos kivonata, hogy hagyja ki.) Sok dolog, amit lehet használni a tea lehet, hogy már nő a kertben, és mi nem ott könnyen növény vagy a beszerzés. Mert inni a szem és az orr, valamint a szájpad, azt szeretné, hogy a tea áll három féle összetevő: zöldek, virágai, és a gyógynövények.

Hogyan fog ez a tea íze? Vonzó és komplex és különböző minden alkalommal, mert az összetevők változnak az évszakok. Ha már, mint a zöld tea, akkor lesz elégedett a sima, gazdag ízű a kertben tea.

Konyhai gyógynövények a tea, mint a bazsalikom, kakukkfű, rozmaring, menta, oregánó és-egy öröm, hogy növekszik (bár lehet kapni őket a szupermarketekben egész évben). Ők jól megélnek mindenhol, még a gyenge talaj, és kevés öntözés. Sokan nem kell termesztik teljes V Akkor is ápolják a különféle konyhai fűszernövények kis cserépben egy fényes ablakpárkányon. Ott nem igényel egy kicsit több figyelmet, mivel nem tetszik, hogy alul- vagy itatni.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves