hidrazin-szulfát (pdqто): kiegészítő és alternatív gyógyászat [] -evaluation bütykös megközelítések

Fontos, hogy ugyanazon a szigorú tudományos értékelés értékeléséhez használt hagyományos megközelítési lehet használni, hogy értékelje CAM terápiák. A National Cancer Institute () és a National Center for kiegészítő és alternatív gyógyászat (NCCAM) szponzorál számos klinikai vizsgálatok (kutatások) egészségügyi központokban értékelni CAM terápiák rák.

Ez a kiegészítő és alternatív gyógyászat (CAM) információk összefoglaló áttekintést ad a hidrazin-szulfát, mint a kezelés rákban szenvedők számára. Az összefoglaló tartalmazza a rövid története a hidrazin-szulfát kutatás, a klinikai kísérletek eredményeit, és a lehetséges mellékhatásokat hidrazin-szulfát felhasználása; Ez az összefoglaló tartalmazza a következő kulcsfontosságú információt megkaphat; Hidrazin-szulfát olyan vegyi anyag, amelyet tanulmányoztak, mint a kezelés a rák és a kezelés a test sorvadásos (azaz kachexia) …

A legjobb esetben Series Program, amely 1991-ben kezdődött, az egyik módja CAM megközelítéseket használnak a gyakorlatban is vizsgálnak. A program felügyeletét a Hivatal a rák kiegészítő és alternatív gyógyászat (OCCAM). Az egészségügyi szakemberek kaphatják meg, akik a rák alternatív terápiák benyújtja a betegeik egészségügyi nyilvántartás és a kapcsolódó anyagok OCCAM. OCCAM folytat kritikus felülvizsgálatát az anyagok és fejleszti a nyomon követés kutatási stratégiák megközelítések tekinteni, hogy indokolja -initiated kutatás.

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute