hogyan adja be magának az inzulint lövés

diabetes Trends

Inzulint használnak az emberek, akik hav; 1-es típusú cukorbetegség. Ez is használható, ha hav; 2. típusú cukorbetegség és egyéb gyógyszerek nincsenek; kontrolling vércukorszintjét. Ha hav; terhességi diabete; akkor lehet, hogy az inzulint, ha a diéta és a testmozgás nem segítették elő a Kee; a vércukorszint a céltartományban.

Inzulint megakadályozhatja tünetei a magas vércukorszint. Az is segít, hogy megakadályozza emergencie; ilyen; diabéteszes ketoacidózis (1. típusú diabetes) az; hiperozmoláris kóma (2. típusú cukorbetegség). Az inzulin segítségével vércukorszint-csökkentő is. Ez megakadályozhatja a súlyos és tartós egészségügyi problémák hosszú távú és magas bloo; cukor.

Ne feledje, ezek fontos tippeket ad inzulint felvételek

Hogyan kell elkészíteni és beadni egy inzulin injekció

Te; egészségügyi szakember vagy hitelesített cukorbetegség pedagógus (CDE) segít megtanulni, hogy készítsen, és adja meg az inzulin adagját; Íme néhány egyszerű lépés, ami segíthet.

Ahhoz, hogy készen áll, hogy egy insuli; lövés, kövesse az alábbi lépéseket.

Hogyan készültök majd depen; függően, hogy ad egy típusú inzulin vagy keverési két fajta.

Ha mix típusú inzulint kell adni egy fecskendőt, az alábbi óvintézkedéseket.

Ha ön használ egy inzulin toll, kövesse a gyártó utasításait a tű felhelyezésére, alapozás a tollat, és meghatározzák a dózis.

Szükség lehet, hogy valaki elõkészíti; az inzulin injekció idő előtt. Kérjen segítséget, ha gyenge látás segítségével nem te; kéz, vagy nem tud készíteni egy adag inzulint.

Mielőtt így; lövés

Kövesse az alábbi lépéseket givin; inzulin-lövés a hasán. Az is lehetséges, hogy egy lövés a karján.

Kövesse az alábbi lépéseket, amely az inzulin lőtt a hasa egy újrafelhasználható inzulin toll.

Azt követően, hogy a sho; ügyeljen arra, hogy

Centers for Disease Control and Prevention (2007). Iránymutatás szigetelés óvintézkedések: megelőzése a fertőző ágensek átvitelének egészségügyi környezetben 2007 Online elérhető: http://www.cdc.gov/hicpac/2007IP/2007isolationPrecautions.html.

E. Gregory Thompson, MD – Internal Medicine

Június 20, 2014