hogyan funkcionális élelmiszerek, amelyek segíthetnek a szív

Hallottál már a “funkcionális élelmiszerek” – ilyeneket gabonafélék, gyümölcslevek, és margarinok “dúsított” extra tápanyagok?

Lehet, hogy javítja a szív egészségét? És ha igen, mely tápanyagokat van szüksége?

Először is, az alábbi néhány egyszerű lépést

Miután elvégezte ezeket a szokás, az öt tápanyagok, gyakran hozzá funkcionális élelmiszerek, akkor is segít megőrizni a szív egészséges.

Enni a különböző egész élelmiszerek, mint a gyümölcs, zöldség, teljes kiőrlésű gabona, és alacsony zsírtartalmú tejtermékek; Kap 30 perc edzés legtöbb nap; Ne dohányozzon; Limit só.

Láttad omega-3 zsírsavak, növényi szterinek vagy sztanolokat, rost, kalcium, és D-vitamin hozzá az élelmiszerekhez? Itt van, amit csinálnak.

Az omega-3 zsírsavak, mint a DHA és az EPA találhatók zsíros halak, mint a lazac, a tonhal és tőkehal, és kisebb mennyiségben, mint a dió pekándió, mandula, dió és. A népszerű összetevője a funkcionális élelmiszerek, megtalálja az omega-3 zsírsavak hozzá szója termékek, tej, joghurt, tojás, gabona, tészta, margarin, és más élelmiszerek.

Itt van, hogy az omega-3 zsírsavak segítenek a test és a szív egészségének

Az omega-3 zsírsavak is javítja a hangulatot és a memóriát, és csökkentheti az esélye a szerzés rheumatoid arthritis.

A növényi szterinek és sztanolok, más néven fitoszterolok, üzemekből származnak. Ők természetesen élelmiszerek, mint a dió, magvak, hüvelyesek, gyümölcsök és zöldségek.

Margarinok, vaj, és terjed a növényi szterinek és sztanolokkal “az egyik a jobb funkcionális élelmiszer kiegészítéseket a diéta”, mondja dietetikus Christine Gerbstadt, MD, a szerző a Doktor Detox Diet.

Növényi szterinek és sztanolok blokkolják a koleszterin felszívódását az alsó bél. Amely segít csökkenteni az LDL ( “rossz”) koleszterin szintjét.

Két vagy három gramm fitoszterolok napi kínálhatnak a kedvezményt. Megtalálható fitoszterolok dúsított margarinok, olaj, gyümölcslevek, joghurt, tej, és snack bár.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Omega-3 zsírsavak segíthetnek járda gyulladása, amely szívrohamhoz; Omega-3 zsírsavak javítják a véredények rugalmasságát; És hogy a vérrögképződés valószínűségét.