hogyan kell inni kávét

Egy csésze kávé, reggeli, egy másik a reggeli ingázik, néhány tejeskávét az irodában, és egy espresso vacsora után – ez egy egészséges szokás vagy függőség?

A kávé koffein löket átmenetileg növeljék az éberséget, hegyezi teljesítményt, esetleg még javítani koncentráció.

De mielőtt töltsön magának egy csésze joe, a szakértők azt mondják, hogy fontos megjegyezni, kávé fő összetevője, a koffein, a drog és nem tápanyag szükséges a jó egészség, mint a vitaminok és ásványi anyagok. És mint minden gyógyszer, vannak jobb módszerek és rossz módon használja azt.

A helyes út az, hogy tudja, hogyan hat a test és az érvelés “, mondja dietetikus és epidemiológus Gail Frank”. A rossz út az, hogy használja a visszaélésszerű módon, és ez azt jelenti majd, alvás nélkül, majd ivott egy csomó kávé hogy a perk.

Tény, hogy a túl sok koffein is egészségügyi problémákhoz vezethet, mint a magas vérnyomás, a csontritkulás, alvászavar, és egyszerűen ingerlékenység.

“A másik rossz irányba, mint a szülő, hogy lehetővé tegye a kisgyermekek használni, és van ez, mint mankó – nem csak a perk, de mivel az is kiszorítja a tápanyagban gazdag italok gyerekeknek,” mondja Frank, aki egyetemi tanár a táplálkozás a kaliforniai állami Egyetemen Long Beach.

Frank szerint a koffein a kávé különösen veszélyes a fiatal gyermekek és tizenévesek növekvő csontok mert a koffein kioldja nagy szükség van a kalcium a csontok és a hatásfokot növekedést, vagy, hogy a csontok gyengébb.

Öt milligramm kalciumot elvész minden hat uncia kávé fogyasztott, mondja Frank. De a jó hír az, akkor tegye vissza néhány elvesztett tápanyagok hozzáadásával két evőkanál tej a kávé, vagy hogy a eszpresszó tejeskávét.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves