hogyan kell szoptatni a babát

Hogyan előre tervezni

A szoptatás; tanult képesség, hogy könnyebbé válik az idő múlásával. Ön nagyobb valószínűséggel succee; hosszú távú szoptatás, ha előre tervezni, megtanulják az alapvető technikákat, és tudja, hol kaphat segítséget és támogatást.

Előre tervezni szoptatott Feedin; míg terhes. Ezzel mielőtt szállít segítségével időt vékony; arról, hogyan kell kezelni a mindennapi logisztikai szoptatás mielőtt teherbe, hogy; elfoglalva gondozó az újszülött.

vegye; szoptatás osztály, míg terhes. Ezek az osztályok rendszerint offere; keresztül a helyi kórházban vagy születési központ.

Védelme baba Infectio; Baby Vision: Mi a baba Lásd; Segítség a baba ekcéma

Készen áll a szoptatás után hamar teljesíteni. A csecsemő i; általában nagyon éber az első pár órával a szülés után. Ez én; legjobb alkalom, hogy kezdeni a szoptatást. Egy ápolónő vagy más orvos segít ész; megfelelő reteszelő és a kezdetekhez.

Miután ez a riasztás éber időt, a baba lesz álmos egy; kevésbé valószínű, hogy enni rendszeresen a következő néhány órában. Mindenképpen próbálja szoptat; baba minden 1-3 órában (még ha t; ébred a baba). Általában egy hospita; személyzet személy egyeztet rutinszerűen. Ha rendelkezésre áll, a szoptatás consultan; segíthet megtanulni másik mell-Feedin; tippeket és pozíciók.

Azt akarja, hogy tervezi, hogy szoptatni a babát igény rögzítése helyett; szigorú ütemtervet. Megtanulják, hogyan kell felismerni a baba éhség jelei. Mert én; első napokban kell készíteni, hogy szoptatni minden 1-3 órában, vagy körülbelül 8-12 alkalommal; egy 24 órás időszakban. Ébresztő egy álmos baba etetni, ha szükséges. Több frequen; szoptatás serkenti a mell, hogy több tejet.

Figyelembe magadra is segít létrehozni a tejelválasztást; Enni jobb és kap pihenni, amikor már képes. Továbbá, ne a tápszeres etetés te; baba anyatejet, amíg a szoptatás és a tejelválasztást jól bevált.

Ha egy kisebb problémát okoz, hogy doki; nem gyorsan megoldani, hogy azonnali segítséget egy szoptatás specialis; mint például a laktációs szaktanácsadó vagy más orvos, aki jól Abou; szoptatás problémák. Gyorsan kezelése szoptatás kérdések segít Solv; problémákat, és növeli a valószínűségét a sikeres, hosszú távú szoptatás; Ha lehetséges, gondoskodik arról, hogy a szakember meglátogatlak otthon, vagy hogy a terveket t; keresse fel a szakember irodájában.

Van egy lista a források availabl; hívni, mint például a

Korai jelei meghallgatási Los; Védje Kids: Get Your Shot; Baktériumokat Napköziotthon: kérdéseket feltenni

Sarah Marshall, MD – Családi Medicin; Mary Robbins, RNC, IBCLC – Szoptatás tanácsadó

November 14, 2014