hogyan lehet diagnosztizálni a magas vérnyomás

Magas vérnyomás, vagy a magas vérnyomás, gyakran nevezik “néma betegség”, mert általában nem tudják, hogy van ez. Lehet, hogy nincsenek tünetei vagy jelei. Mindazonáltal, ez károsítja a testet, és végül problémákat okozhat, mint a szívbetegség.

A DASH (diétás módszer a Stop Hypertension) diétát segít ellenőrizni a vérnyomást. Egyszerűbb, és ízletesebb, mint gondolnád; A legfontosabb, hogy jól eszik nem tiltó “rossz” ételek, de felöleli a jó for-you lehetőségeket, mondja Melissa Rifkin, RD, egy bariatric dietetikus Montefiore Medical Center, New York; “Az emberek hallják a” diéta “, és szeretné futtatni a másik irányba, de DASH nagy számára, aki azt akarja, hogy csökkenti a vérnyomást, és csökkenti a szívbetegségek kockázatát. €; A kezdéshez, …

A vérnyomást leggyakrabban mért ismert eszközzel vérnyomásmérő, amely egy sztetoszkóp, mandzsettát, tárcsa, szivattyú és szelep.

Tudod kap a vérnyomást mérni az egészségügyi szolgáltató, a gyógyszertárban, vagy megvásárolhatja a vérnyomásmérő otthonában. Főoldal vérnyomást különösen hasznos diagnosztizálásában és nyomon követése a magas vérnyomás, mert ezek képviselik, hogy mi történik a világban (és nem csak az orvosi rendelő). De mielőtt ezeket a számokat lehet hivatkozni a terápiás döntések, fontos, hogy a monitort, hogy az orvos irodájában, és azt összevetik a hivatal mérési pontosság. A vérnyomást a két szám: a szisztolés és a diasztolés nyomást.

A vérnyomást mérjük higanymilliméterben (Hgmm), és van írva szisztolés felett diasztolés (például 120/80 Hgmm, vagy a “120 80”). Szerint a legutóbbi iránymutatás egy normális vérnyomás kisebb, mint 120/80 Hgmm. A magas vérnyomás a vérnyomás, amely nagyobb, mint 140/90. Mert 60 éves kor felett, a magas vérnyomás definíció szerint 150/90 vagy nagyobb. Prehypertension áll a vérnyomásuk 120 139/80 89.

Vérnyomás növelheti vagy csökkentheti, attól függően, hogy az életkor, a szív állapotát, érzelmek, aktivitás és a gyógyszerek szedése. Egy nagy olvasás nem jelenti azt, hogy a magas vérnyomás. Meg kell mérni a vérnyomását, különböző időpontokban, miközben Ön pihen legalább öt percig. Ahhoz, hogy a hypertonia diagnózisának, legalább három leolvasást, hogy megemelkedik általában szükséges.