hogyan lehet megtalálni a megfelelő szájsebész Önnek

Oral Health Trends

Megtalálható a megfelelő szájsebész egy kis kutatást, és egy kis segítséget a profiktól.

A tünetek a torokgyulladást includ; Torokfájás, hogy jön rapidl; Nehézségi swallowin; Fejfájás; Láz, néha nagyobb, mint 102 fok Fahrenhei; A nyers, vörös megjelenést hátul a throa; Fehér genny a mandula; Tender, nagy nyirokcsomók nec; Hasi pai; Ras; Hiányában a köhögés, orrdugulás, vagy egyéb felső légúti tünetek; Bár a definíció szerint a strep torok okozta Streptococcus pyogenes baktériumok, …

Az első megálló legyen a rendszeres fogorvos, akik úgy vélik, a műtét az első helyen. Nagyon valószínű, hogy egy ajánlást. Ha a fogorvos ajánlja és Szájsebészeti sebész beszél valaki, aki képes kezelni a betegség és a sérülések körüli területek és a szájban.

Miután ad egy nevet, kérdezze meg ezeket a kérdéseket.

Megtalálható az orvosok, amelyek a biztosító hálózati hívja őket, vagy látogatás a honlapján. A legtöbb vállalat kiírja az orvosok által különlegesség, és megmutatja, hol az irodák.

Készíts egy listát, a határokon ellenőrizze és szükség esetén ajánlásokat kap, és menjen onnan.

Kiválaszthatja out-of-hálózat az orvosok is. De ez általában többe kerül.

Jelenleg több mint 9000 szóbeli sebészek az Egyesült Államokban. Tehát, ha nincs rendszeres fogorvos, aki tud ajánlani egy szájsebész, és a barátok vagy a család nem tud segít ki, hogy kihasználják az interneten.

Sok oldalak aránya orvosok és a hivatalok. Ne feledje azonban, el kell olvasni a beteg véleménye kritikusan. Ahhoz, hogy egy személy, aki az egész üzleti nincs modora. Egy másik, hogy ugyanazokat a szakmai nagy, mert ő minden üzlet.

Weboldalak is ad hátteret az orvos is. Képzettsége, tapasztalata, szakmai közéleti, és valószínűleg a keze ügyében.

Győződjön meg róla, hogy válasszon egy orvos, aki fedélzetén a tanács által minősített orvosi szakterületek. Igazolnia kell az ABM, a szájsebész kell, hogy megfeleljen a magas színvonalú oktatás, a tapasztalat és készség szinten.

\ ‘Ll talál tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

Ön jelenleg

Mindössze 18,5% -a sok ember a világon soha fogselymet. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Floss eltávolítja az élelmiszer közé szorult a fogak, és eltávolítja a film baktériumok alkot, mielőtt kiderül, hogy plakk, ami okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Próbálja fogselyem csak egy fog elindulni.

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselymet naponta. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél még 3 nap alatt!

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselyem napi, de te is az utat ahhoz, hogy pozitív hatással van a fogak és az íny. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél az összes 7 nap!

Csak 50,5% -a sok ember a világon fogselyem napi, és jó neked, hogy te vagy az egyik közülük! Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Gratulálok a jó orális egészség szokás!

Megtalálja tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

FORRÁS

Dental Association, egészséges emberek 2010