influenza tünetei – mikor forduljunk orvoshoz

Azonnal hívja orvosát vagy más sürgősségi szolgálatok, ha

Hallottátok őket – influenza-beteg sneezers és coughers az irodában, napközi, bevásárlóközpont, vagy a bolt. Elkerülve az influenza nem kis dolog; Szóval mit lehet tenni? Az egyik biztos influenza megelőzésére tipp, hogy elkerüljék szoros kapcsolatot az emberekkel, akik a beteg. Bárki, aki nagy veszélyt a szezonális influenza – mint a kisgyermekek és az idős felnőttek – kerüljék a tömeget és a nyilvános helyeken során a szokásos influenza szezon, október végén, hogy március közepén; Az őszinte igazság az, hogy egy nagy környezetben – várótermek, …

A legtöbb egészséges emberek, az influenza megy el 5-7 nap, bár a fáradtság is tart sokáig. Bár lehet, hogy úgy érzi, nagyon beteg, otthon kezelés általában minden, ami szükséges. Ha ez az influenza szezon, akkor csak azt, hogy kezelje a tüneteket otthon. Figyeljétek a tünetek a bakteriális fertőzések, például nazális vízelvezető hogy változik világos színű után 5-7 napon belül és tünetek kiújulnak vagy súlyosbodnak.

A korai kezelés antivirális gyógyszerek csökkenthetik a súlyosságát influenza és megakadályozhatja a súlyos influenza val kapcsolatos komplikációk. 1 Babák, idősebb felnőttek, és az emberek, akik krónikus egészségügyi problémák sokkal valószínűbb, hogy komplikációk az influenza, és lehet, hogy orvoshoz ellátás túl otthoni kezelés. De nem minden vírusellenes gyógyszerek hatását ellen minden törzs az influenza. Beszéljen orvosával, ha úgy gondolja, akkor szükség lehet egy vírusellenes gyógyszer.

Hívja fel orvosát, ha úgy gondolja, a tüneteket okoz a valami más, mint az influenza.

Ezek az egészségügyi szakemberek is diagnosztizálni és kezelni az influenza

Az orvos, aki specializálódott fertőző betegségek kezelésére lehet szükség, ha a diagnózis nem egyértelmű, vagy ha súlyos szövődmények alakulhatnak ki.

Ahhoz, hogy felkészüljenek a találkozó, így a legtöbbet a találkozó.

Gondjai vannak légzés, vagy úgy érzi, nagyon fullad; Van egy súlyos fejfájás vagy merev nyak és zavarodottak vagy gondjai ébren.

Van egy nagyon magas láz; A láz hosszabb ideig tart, mint 3 nap; A gyermek 3 hónapos vagy fiatalabb, és a láz 100,4 ° F (38 ° C) vagy annál magasabb; Akkor találjanak nehezebb lélegezni; Zihálás fejlődik; Új fájdalom alakul ki, vagy a fájdalom lokalizálja az egyik terület, mint a fül, a torok, a mellkas, vagy az orrmelléküregek; A tünetek nem múlnak el, még otthoni kezelés; Tünetek egyre súlyosabb vagy gyakoribb.

Family physicia; Internis; Pediatricia; Nurse practitione; orvos asszisztens