interperszonális terápia a depresszió

depresszió Trends

Interperszonális terápia, vagy IPT, egy rövid távú, korlátozott fókusz a depresszió kezelésére. Tanulmányok kimutatták, hogy az IPT, amely foglalkozik az interperszonális problémák, lehet legalább olyan hatékony, mint a rövid távú antidepresszáns kezelés enyhe vagy közepesen súlyos formáinak klinikai depresszió. Eredetileg a depresszió kezelésére felnőttekben, azt már kimutatták, hogy hatékony kezelésében serdülőkori depresszió és általában ajánlott, mint a depresszió kezelésére gyermekeknél.

Jeannette MoningerIt több, mint csupán a blues: A klinikai depresszió a gyermekek körében is egyre gyakoribb. Itt van, hogyan kell mondani, ha a gyermek szenved, és hogyan kaphat segítséget; Eleinte Andrea Carpenter * hibáztatta preadolescent hormonok neki 10 éves lánya rosszkedv. “Allie rendkívül ingerlékeny otthon, és ő kap darabos apjával és én minden látható ok nélkül,” mondja a Marietta, GA, anya. Élet a Asztalos otthonában nőtt annyira feszült, hogy a család kezdte látni egy tanácsadó, aki, miután a …

Az azonnali kezelés céljai gyors tünet csökkentése és a jobb szociális kiigazítást. A hosszú távú cél az, hogy az emberek a depresszió, hogy a saját szükséges módosításokat. Mikor tudják csinálni, ők jobban képes megbirkózni, és csökkenti a depressziós tüneteket.

Interperszonális terápia egy kézi-alapú kezelést. Ez azt jelenti, a terapeuta szigorúan betartja a kezelési eljárás, amelynek hatékonyságát támasztja alá bizonyítékokkal.

Az International Society for interperszonális terápia, három komponens a depresszió.

IPT rövid távú kezelési lehetőség, amely jellemzően a 12-16 egy órás heti ülés. Mert annyira rövid, IPT nem foglalkozik személyiség kérdéseket. Ehelyett a terapeuta összpontosít azonosítható problémákat, hogy egy egyén kölcsönhatásba lép, vagy nem lép kölcsönhatásba másokkal. Amikor ezek a problémák megoldásához, a beteg realizál hasznot ő tapasztalata a tünetek.

Kivéve, hogy ellenőrizzék a súlyosságát, és a hatása a különböző kezelések, a tünetek nem foglalkozik terápiás üléseken. Ehelyett a terapeuta dolgozik közösen a beteg, akár egyénileg, akár csoportosan, azonosítása majd kezelni egy-két jelentős problémákat ő kölcsönhatásokat. A számos probléma foglalkozni szándékosan egy vagy kettő a teljes kúra. Az eredmény egy intenzív összpontosítás, hogyan lehet a szükséges kiigazításokat interperszonális helyzetekben, amelyek segítenek csökkenteni a depresszió tüneteit.

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar