irányító depresszió ms

Először is, tudom, hogy nem vagyunk egyedül. A depresszió nagyon gyakori az emberek között a sclerosis multiplex (SM). A fizikai elvesztése a funkció és életmódbeli változtatások, így könnyű megérteni, hogyan MS okozhat depressziót.

Egyes bizonyítékok is arra utalnak, hogy az MS önmagában is okozhat változásokat a szervezetben, amely hajlamossá tesz a depresszió. Függetlenül attól, hogy a depresszió egy reakció vagy az SM által okozott, az a tény, hogy emlékezzen, vannak hatékony beavatkozás.

Felismerve a depresszió nem mindig könnyű, mert néhány, a testi és lelki tüneteket, mint a fáradtság és kognitív problémák, amelyek közösek az MS is. Az is fontos, hogy különbséget tegyünk röpke esetében “a blues” és a valódi depresszió.

Néhány gyakori a depresszió jeleit tartalmazzák

Ismeri a tüneteket

Kaphat segítséget

Lehet, hogy az összes vagy csak néhány ezeket a tüneteket. A fémjelzi a depresszió, hogy a tünetek nem szűnnek meg, általában tartós, legalább két hétig.

Ha depressziós, ne várja, hogy elérje a segítséget. Beszéljen orvosával vagy neurológus először, hogy meghatározza a következő lépést. Ő segíthet a kezelés, vagy utalnak, hogy valakit, aki tud segíteni.

A kezelések depresszió lehetnek

Tanulmányok kimutatták, hogy a testmozgás is jelentősen javítja a hangulatot és életminőségét SM-es betegek.

Val vel

keresse fel orvosát