Jock viszket – téma áttekintése

Jock viszket (tinea cruris) egyik formája ótvar. Ótvar nem egy féreg egyáltalán. Ez egy gombás fertőzés a külső réteg a bőr, haj vagy körmök. Gomba (többes a gomba), mindenütt jelen vannak a környezetünkben.

Az élet ad férfiak végtelen a kínálat, hogy a dolgok mérges. Ott van a mogorva pincérnő, aki nem hajlandó nézni a irányba, amíg a hullám kétségbeesetten a csekket. Ott a mamlasz, aki sodródik az út túloldalán anélkül használja a vészvillogót. Ott a csökkent hívást, a langyos zuhany, az íny alján a cipő; Bár ez teljesen természetes, hogy mérges bármilyen ezeket a dolgokat, a harag jön néhány férfi természetesebb módon, mint mások. Az indulatos, a pettiest bosszúságot eredmények …

Jock viszket okozza egy gomba. A gombák általában nőnek, vagy a bőr felső rétegének. Elképzelhető, hogy ezek nem okoznak fertőzést. Gombák legjobban meleg, nedves területeken a test, mint az ágyék, belső comb, és fenék.

Ahogy a neve is sugallja, Jock viszket leginkább érinti férfi sportolók, de bárki lehet kapni. Köz- zuhanyzók és öltözők növeli az esélyét, hogy Jock viszket. A gombák nőnek a legjobban a párás szobában körében nedves törölközőt, izzadt edzés ruhát, és nedves padló. Így nem meglepő, hogy Jock viszket, és lábgombásodás gyakran fordulnak elő ugyanabban az időben, mivel mindkettő a gombák által okozott.

Tünetei Jock viszket tartalmazzák a következőket

Jock viszket bosszantó, de általában nem súlyos. Ha lett volna Jock viszket a múltban, akkor ismerik fel a tüneteket. Orvosa ha Jock viszket után kérdezősködni a tüneteket, és már az egészség és megnézi a kiütések. Lehet, hogy orvosa kaparja egy kicsit a kiütés tárgylemezre, hogy ő is nézd meg a mikroszkóp alatt.

Viszketés és fájdalom gyakori; A kiütés a lágyéki, hajlatokban, belső comb, vagy a far. A kiütés általában nem fordul elő a herezacskó vagy a pénisz; A szélén a kiütés nagyon különböző és lehet pikkelyes, vagy dudorok, hogy néz ki, mint a hólyagok; A központ a kiütés lehet egy piros-barna színű.