junk-food tények

Ez a 21. század és a “junk food” ment globális. A jobb vagy rosszabb (többnyire rosszabb), egészségtelen ételek már elérhető a világ minden tájáról. Látjuk, hogy a legtöbb mindenhol megyünk – az élelmiszer- és a kisboltok, gyorséttermek, a televízióban – általában keres nagyon vonzó. De mi van a tények gyorsétel?

Junk food “kifejezés általában élelmiszerek, amelyek hozzájárulnak sok kalóriát, de kevés a tápértéke. Természetesen mi tekinthető” junk food “attól függ, kit kérdezel. Egyesek azt mondják, pizza egészségtelen ételek, például. De én személy szerint nem hiszem így, mivel hozzájárul az élelmiszer valódi tápanyagok, mint a sajt és a paradicsom. Add a teljes kiőrlésű vagy részben teljes kiőrlésű kéreg, valamint zöldségeket, mint a feltöltési, és azt mondanám, pizza teljesen kilép a junk food kategóriában.

Az egyik probléma a dzsunka élelmiszerek, hogy ők alacsony telítettségi érték – azaz az emberek nem inkább érzi, mint a teljes, amikor eszik őket – ami oda vezethet, hogy a túlevés. Egy másik probléma az, hogy a szemét élelmiszer hajlamos helyettesíteni más, tápláló élelmiszerek. Amikor az emberek inni sok kólát, például azok általában nem kezd sok alacsony zsírtartalmú tejtermékek és egyéb egészséges italokat, mint a zöld tea vagy narancslé. Amikor ők nassolás chipek és a cookie-kat, akkor általában nem töltődik fel gyümölcsök és zöldségek.

A legtöbb “junk food” kategóriába esik bármelyik “snack” vagy “fast food”. És akkor ott vannak a dolgok, mint a reggeli gabonapelyhek. Úgy tűnik, elég ártatlan, de néhány közülük mindenképpen figyelembe kell venni “junk food”, ahogy ők többnyire tartalmaz cukrot vagy magas fruktóz tartalmú kukoricaszirup és a fehér liszt vagy őrölt kukorica.

Népszerű snack ételek általában kapható előre elkészített és csomagolt, mint a chips, sajt felfújja, Csokit, snack sütemény, és a cookie-k.

A hozzájárulást a snack a kalória eszünk nem lebecsülendő. 1977-től 1996-hozzájárulásának táplálékra kalóriát teljes kalória a gyermekek 2 és 5 éves kor 30% -kal növekedett, szerint egy cikket publikált a chilei orvosi folyóiratban Revista Medica de Chile.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …