kanyaró vírus vakcina, élő szubkután

Terápiás Osztály: Vaccine

Használja a kanyaró vírus vakcina, élő

A kanyaró (más néven köhögés kanyaró, kemény kanyaró, morbilli, vörös kanyaró, rubeola, és tíz napos kanyaró) egy fertőzés, amely könnyen terjed egyik emberről a másikra. Fertőzés kanyaró vezethet súlyos problémákat, mint a tüdőgyulladás, fülgyulladás, arcüreg problémák, görcsök (görcsrohamok), agykárosodást és halált okozhat. A súlyos szövődmények és a halálozás nagyobb a felnőttek és gyermekek, mint a gyermekek és tizenévesek.

Elleni immunizálás kanyaró mindenki számára ajánlott 12-15 hónapos vagy annál idősebb. Ezen kívül lehet, hogy különleges oka annak, hogy a gyermekek 6 hónapos kortól 12 hónapos korig is szükség kanyaró vakcinával.

Elleni immunizálás kanyaró általában nem ajánlott csecsemők 12 hónapos korban, ha a kockázatot az egyre kanyaró fertőzés magas. Ez azért van, mert antitesteket kaptak anyjuktól a születés előtt zavarhatják a vakcina hatékonyságát. Gyermekek, akik ellen immunizált kanyaró előtt 12 hónapos kor kell immunizált ismét kétszer.

Akkor tekinthető immunis kanyaró csak akkor, ha két adagot kaptak a kanyaró vakcinával követően kezdődnek meg az első születésnapját, és az orvosi dokumentációt, hogy bebizonyítsam, ha van egy orvos diagnózisa előző kanyaró fertőzés, vagy ha volt egy vérvizsgálat mutatja immunitás kanyaró.

Ez a vakcina beadható csak vagy felügyelete alatt az orvos vagy más egészségügyi szakember.

Annak eldöntésében, hogy egy vakcina, a kockázatokat figyelembe a vakcina mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a vakcinát, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a kanyaró vírus vakcina, élő vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt kanyaró vírus vakcina, élő

Kanyaró vakcinával általában nem ajánlott csecsemők 12 hónapos korban. Különleges esetekben, mint például a gyermekek utaznak az Egyesült Államokon kívüli, vagy élő gyermekek magas kockázatú területeken, kanyaró vakcinával adható gyermekeknek is 6 hónapos korban.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha megkapja az oltást, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Megkapja az oltást minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Megkapja az oltást bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a vakcina beadását. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Az adagot a kanyaró vírus vakcina, élő más lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag morbilli vírus vakcina, élő. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ne teherbe esni után 3 hónapig kanyaró vakcinát kapó ellenőrzése nélkül orvosával.

Mondja el orvosának, hogy megkapta ezt a vakcinát

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Láz vagy bőrkiütést is 5-12 nappal a védőoltás után, és általában néhány napig tart.

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata a kanyaró vírus vakcina, élő

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Kanyaró profilaxis ProQuad kanyaró vírust / mumpsz vírus vakcina / rubeola vírus vakcina, Attenuvax, M-M-R II

Óvintézkedések használat közben kanyaró vírus vakcina, élő

kanyaró vírus vakcina, élő Side Effects

kanyaró vírus vakcina