késő esti snackek

Michael W. Smith, M; A szeptember 1, 2007

K: Igaz, hogy eszik késő este teheti meg hízni? Azt mondták, hogy ne nassolás után 20:00 mert bármit eszem fordul közvetlenül zsírrá.

A: “Ez egy mítosz”, mondja Barbara Rolls, PhD, a professzor a táplálkozás a Penn State University és a szerző a Volumetrics étkezési tervet. “Egy nagy felmérést 1800 sok ember van a világon, nem volt összefüggés a mértéke esti evés és testsúly változása több mint 10 év alatt.

Egy másik vizsgálatban azt mondja, túlsúlyos nők, akik ettek 70% kalória akár délelőtt vagy után 07:30 este nem volt különbség a testzsír mennyiségét. Tehát ez a fogalom, amely meglepően sok ember azt hiszi, hogy egy egyszerű súlycsökkentő fix, HAMIS. Nem kell, hogy egy lakatot a hűtőre csak azért, mert a nap lement.

Ahelyett, nézi az órát, összpontosítson a élelmiszer-választást. “Ez az, amit eszik, nem akkor, amikor eszik,” mondja Rolls. Az egyetlen kivétel: Van egy elég erős az egyetértés, hogy ne hagyja ki a reggelit, amikor fogyni – vagy soha, de tényleg.

Töltsük meg a menüt, amit Rolls kéri “alacsony kalóriatartalmú” ételeket, mint például a gyümölcsök, zöldségek, levesek, és más utat választott, hogy a csomag minimális kalóriát harapás.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …