Közel-Keleten légúti szindróma (merek) kutatás

theernment szerepe

Jellemző MERS koronavírus betegség

Amikor MERS koronavírus alakult 2012-ben, theernment tudósok és a támogatottak mozgósított gyorsan találjon a vírust. A legfontosabb területek a vizsgálat is alapkutatások ahol MERS koronavírus származik és hogyan okoz betegséget, a fejlesztési állati modellek tanulmányozni a vírust, és a kezelések kifejlesztését és vakcinák.

E célból theernment rendezett egynapos találkozó tudósok kutatása MERS koronavírus 2013. június megbeszélés középpontjában az alap- és klinikai adatok kialakításához szükséges terápiák és vakcinák, tanulságai 2003 kitörése súlyos akut légúti szindróma (SARS) és a következő lépés javaslatai. A jelentés az ülés (PDF), amely bemutatja a jelenlegi állapotában a tudomány és a kutatás céljait, megjelent 2013. szeptember kiemelt kutatási területek által azonosított műhely közé alapkutatás, vírusos kialakulásának és fejlődésének, felmérő vizsgálatok, diagnosztika, és a terápiában.

Tracking MERS koronavírus Transmission

Mivel a találkozó theernment és mások továbbra is vizsgálja, és válaszoljon a globális helyzet. Májusban 2014 theernment () bejelentette az első importált esetek MERS koronavírus az Egyesült Államokban. Ezeket az eseteket tekintjük alacsony kockázatot jelent a lakosság, mert a legtöbb MERS koronavírus továbbítás dátuma történt szoros kapcsolatba fertőzött egyének, és nem volt tartós emberről-emberre terjedés.

A fejlődő és a vakcinák Therapeutics

theernment is vezet egy tárcaközi munkacsoport MERS koronavírus terápiák során. Egyéb federalernment ügynökségek képviselt közé mány), az Amerikai Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma, valamint a Biomedical Advanced Research és Fejlesztési Hatóság.

Hogy dolgozzanak ki hatékony terápiája elleni vakcina MERS koronavírus tudósok először meg kell érteni, hogy a vírus életben marad, fertőz, és betegséget okoz az emberekben. Ez a tudás által szerzett első tanuló a vírus szövettenyészetben majd a fejlődő állati modellek, amelyek utánozzák az emberi betegség. Miután vizsgálatok azt mutatták, hogy a MERS koronavírus nem okoz betegséget szabványos egerek és hörcsögök, tudósok theernment Rocky Mountain Laboratories (RML) vette a szokatlan lépést halad közvetlenül a fejlődő egy nagy állat modell, mert a közegészségügyi következményei által okozott MERS.

A modell MERS koronavírus fertőzés rhesus makákókban azt mutatja, hogy a betegség klinikai tünetei megjelennek 24 órán belül a fertőzés, és a vírus okozza a betegséget mélyen a tüdőbe, ami a tüdőgyulladás. Az RML csapat minta felhasználásával annak tanulmányozására, hogy MERS koronavírus betegséget okoz, és értékeli a lehetséges vakcinák és kezelések. theernment finanszírozott kutatók most létrehozott egy modellt a fertőzés egerek és kutatók theernment és máshol is próbálja fejleszteni a kis állat tanulmány modell rágcsálók és a nyulak, amelyek használata egyszerűbb és olcsóbb, mint a makákók.

theernment finanszírozott kutatók azt is dolgoznak, hogy kifejezzék, képernyő, katalógus, és biokémiai jellemzése újszerű MERS koronavírus gének azonosítása új immun utakat, így a vírus replikációt és a fogadó elleni védelem MERS koronavírus.

Koronavírusok fejlődnek gyorsan és hosszú története van a változó állatfajok, a vezető tudósok, hogy tárja fel, ahol MERS koronavírus származik, és hogy az emberek hogyan megfertőződhetnek. Eddig bizonyítékok arra utalnak, hogy a vírus átvihető egyik emberről a másikra, de csak az emberek közötti szoros kapcsolatot egymással, mint például a családtagok vagy kezelt betegek klinikai körülmények.

A kutatók azt is vizsgálja, hogy az emberek egyre fertőzött érintkezés útján egy állat, például egy denevér, úgy működik, mint egy tartály vagy hordozóval a vírus. Ott is van anekdotikus bizonyíték MERS koronavírus betegek expozíciót tevék előtt betegség. Szeptemberben 2013 tudósok által támogatott theernment központjaiban Influenza Surveillance Kutatási és kifejlesztett egy laboratóriumi vizsgálatot antitestek kimutatására kulcsfontosságú MERS koronavírus protein formán alapul HIV, amely nem okoz betegséget. Régebben ez a vizsgálat, hogy teszteljék a MERS antitestek egypúpú teve, bivaly, sertés, szarvasmarha, juh, kecske Egyiptomban. Több, mint 90 százaléka a tevék pozitív a ezen antitestek, míg az összes többi vizsgált állatok negatív, ami arra utal, hogy a MERS koronavírus, illetve a kapcsolt vírussal már fertőzött egypúpú tevék. theernment tudósok is kutatnak a lehetőséget az élelmiszer-eredetű továbbításának MERS koronavírus, amely a lehetséges humán megfertőződhetnek eszik húst, vagy iszik nyers tej szennyezett a vírussal.

theernment támogatott kutatók a University of Washington keres MERS koronavírus terápiás elemzésével, amely az emberi gének jelentősen megzavarta a korai és késői szakaszában a fertőzés. Ez az információ segít a tudósok megjósolni, melyik osztályhoz tartozó drogok képes lehet megállítani a vírus vagy a genetikai zavarok okoz a fertőzés során. Eredményeik áprilisában megjelent 2013-ban, azt mutatják, hogy a SARS koronavírus és MERS koronavírus hatással az emberi sejtek másképpen. Általában MERS koronavírus megzavarja több gén mélyebben és több időt a fertőzés után, mint a SARS koronavírus.

RML tanulmányozó tudósok MERS koronavírus megállapította, hogy a kettőt engedélyezett antivirális szerek, ribavirin és az interferon-alfa 2b, megakadályozhatja, hogy a vírus szaporodását laboratóriumi termesztett majom sejteket. Ezek később mutatták ki egy majom betegség modellt, hogy a kombináció antivirális csökkenti MERS koronavírus replikáció és javítja a klinikai kimenetelt. A ribavirin és interferon-alfa 2b rutinszerűen kezelésére használják vírusos fertőzések, mint például a hepatitis C

theernment tudósok és kollaboránsok is szűréseket otherernment jóváhagyott gyógyszerek kezelésére a hatékony kezelések. A tudósok azonosítottak 27 gyógyszerek, kémcsőben kísérletek aktivitást mutatott mind MERS koronavírus és a SARS koronavírus. A kutatócsoport most hatásainak tanulmányozására néhány azonosított vegyületek egérmodellben.

A tudósok rájöttek, hogy MERS koronavírus megfertőzni egy személy, a vírus behatol a sejtekbe egy fehérje ismert, mint a tüske, vagy S-protein. Miután belépett a cellába, a vírus késlelteti a normál immunrendszer válasza, amely lehetővé teszi a fertőzés hogy megvessék a lábukat a szervezetben. Mire az immunrendszer hasznosítja, a fertőzés előrehaladt és így sokkal nehezebb harcolni ki. theernment finanszírozott tudósok vizsgálják MERS koronavírus vakcinák, amelyek blokkolják az S fehérje vagy a késedelem az immunrendszert. Egyéb támogatottak azon dolgoznak, hogy dolgozzon ki egy élő, legyengített MERS koronavírus vakcina, amely egy olyan típusú vakcina, amely változata az élő mikroba, amely már gyengült a laborban, így nem okoz betegséget. A nyomozók a theernment Vakcina Research Center használata technikákat tanult SARS koronavírus vakcina fejlesztés, hogy hozzon létre egy MERS koronavírus DNS-vakcina tervezi, hogy teszteljék egerekben.

Augusztusban 2013 theernment oda két szerződést, hogy előre kutatás az új kezelések és oltóanyagok MERS koronavírus keresztül Animal modell fertőző betegség programot.