laparotomián kismedencei problémák – téma áttekintése

Női Egészség Trends

A Laparotomia olyan típusú műtét, amely lehetővé teszi a sebész, hogy nézd meg a hasüregbe át a metszést a has. Ezt fel lehet használni diagnosztizálására és kezelésére női kismedencei körülmények között, például a kismedencei gyulladásos betegség (PID), endometriózis, méh mióma, petefészek ciszták, és a méhen kívüli terhesség. Ez általában úgy történik altatásban.

By Geneen Rot; Titokban elhinni, hogy ez önző, hogy önmaga mások előtt? ÉN; így előfordulhat, hogy soha nem hagyja abba a csomagolás fontot; Vannak dolgok az életben, magától értetődőnek: A gyerekek Wil; túlél téged. Nem számít, milyen nehéz ez lesz, akkor nem mérgezi a házastársa ész; arzén-csipkés fogkrém. És ha van egy legjobb barátom, akkor részt vesz ő; esküvő; De az élet néha felborítja a legalapvetőbb feltételezéseket. És bár én haven ‘; folyamodott a arzén (még), én már …

A PID-, laparotomia nem történik olyan gyakran, mint a laparoszkópia, amely különleges felszerelések és képzés. De laparotomia történik meg, ha a kórház nem rendelkezik a laparoszkópia. Azt is meg kell tenni, ha egy másik probléma gyanúja, például egy megrepedt függelék.

A kórházban vagy műtét központ küldhet útmutatást kap készen áll a műtétre. Vagy nővér hívhat tudnivalókról a műtét előtt.

Jobb a műtét után, akkor kell venni, hogy a helyreállítási terület. Amíg vannak, ápolók gondoskodni, és figyelik, ti. Akkor nagy valószínűséggel marad a helyreállítási terület 1-4 órán át. Akkor meg kell mozgatni, hogy egy kórházi szobában. A nővér fogja Önnek bármilyen speciális utasítást orvosától, és elmagyarázza információt, hogy segítsen alatt helyreállítást.

Ha egy személy egy életveszélyes állapot, amely előírja, hogy a műtét azonnal. Például, lehet, hogy tenni vakbélgyulladás vagy méhen kívüli terhesség; Amikor hegesedés (összenövések), vagy rendkívüli körülmények miatt nehéz használni laparoszkópia, hogy belülről a hasa; Diagnosztizálásához kismedencei tüneteket. Kezelés lehet tenni egy időben.