loteprednol szemészeti

Terápiás Osztály: Szemészeti Agent

Használja a loteprednol

Farmakológiai Osztály: mellékvese glükokortikoid

loteprednol csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ioteprednoi, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a loteprednol vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását loteprednol a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát loteprednol az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt loteprednol

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed ioteprednoi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata loteprednol bármelyik következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát loteprednol. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Szemorvos megmondja, hogy mennyi loteprednol használni, és milyen gyakran. Ne használjon több gyógyszert, és ne használja gyakrabban, mint az orvos utasítása nélkül. loteprednol nem a hosszú távú használatra.

Ahhoz, hogy a szemcsepp vagy szemgélt

Az adagot a loteprednol különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú loteprednol. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag ioteprednoi, alkalmazza azt a lehető leghamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Szemorvos akar majd megvizsgálja a szem (ek) rendszeres látogatók ellenőrizze, hogy a gyógyszer megfelelően működik, és nem okoz nemkívánatos hatásokat.

Loteprednol szemcsepp vagy szem gél nem a hosszú távú használatra. Szteroid szemcsepp okozhat glaukóma (megnövekedett nyomás a szemben), vagy szemen szürkehályog (a ritka típusú szürkehályog), ha túl sokáig használják. Lassú vagy elhúzódó gyógyulás is előfordulhat, amikor használja loteprednol szürkehályog műtét után. Meg kell, hogy rendszeres szemvizsgálat orvosával, hogy ellenőrizze ezeket a problémákat.

Ne viseljen kontaktlencsét használata közben Lotemax® szem gélt.

Ha használja a 0,2% loteprednol: Ha a szem piros, akkor nem kell a kontaktlencse viselése. Ha a szeme nem piros, a lágy kontaktlencséket el kell távolítani, mielőtt használja loteprednol. Várjon legalább 10 percig miután a szemcsepp mielőtt ismét kontaktlencsét.

Ha fáj a szeme, vagy szemfertőzést, beszéljen orvosával azonnal. Előfordulhat, hogy módosítania kell a gyógyszer, vagy ne használja azt.

Helyes használata loteprednol

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Óvintézkedések használat közben loteprednol

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Keratitis prednizon, triamcinolon, dexametazon, Decadron

Conjunctivitis diclofenac szemészeti, triamcinolon, dexametazon szemészeti, ceftriaxon, Rocephin, Lotemax

A műtét utáni szemgyulladás diclofenac szemészeti, prednizolon szemészeti, a ketorolac szemészeti, Lotemax, Durezol

Rosacea doxiciklin, metronidazol helyileg brimonidin helyileg, Lotemax, ivermectin helyileg, MetroGel

loteprednol Side Effects

loteprednol szemészeti