lupus és a fogyatékosság, a ‘s lupus szakértő

Lisa, tudom, hogy te vagy a társadalombiztosítási rokkantsági, és tudom, hogy a folyamat lehet egy kicsit ijesztő.

Ez volt az abszolút rémálom. Ez az egyetlen dolog, amit mondhatok róla.

És biztos vagyok benne, hogy sok ember nem érzi ezt, és ezért hoztuk Winnie itt – Winnie Pannel, ő egy társadalombiztosítási rokkantsági szakember.

Hogyan tudjuk talán képessé a közönség néhány készségeket, hogy igényünket megy könnyebben vagy jobban? Mit tehetünk?

Azt hiszem, az első dolog az, hogy ha megy az orvos, hogy egy megjegyzés – aláírja Christine, aláírja azt Lisa – dátum, és elmagyarázza, mi folyik itt. Tudod, “Én már láza. Már súlyos kimerültség. Elegem akaratlan fogyás. Nem tudok ülni sokáig. Nem bírom sokáig. Az ujjaim nem működnek a számítógépen.”

Tehát miközben jegyzeteket.

Úgy van!

És naplóvezetés még …

És betette az orvos fájlokat, és azt mondják: “Kérem, tartsa meg?”

Mert egy bizonyos ponton, ha az orvos is megkérdezte: “Hogyan működik Lisa? Hogy van Christine?” Ha nem nyom, fognak mondani, hogy “nem tudok válaszolni erre, nem tudom.

RENDBEN.

Lehet, hogy nem érti, hogy van lupusz “agyi köd”, és ez néha nem koncentrálni, akkor hibáznak a munka. Lehet, hogy nem érti, hogy Ön egy megbízhatatlan alkalmazottja, miért? Mert a lupus kiszámíthatatlan. Lehet ott három napig, egy hétig, öt nappal a következő, soha nem lehet tudni lupus, igaz?

Hiányzik néhány héttel teljesen.

A másik dolog, tekintve az orvos, hogy nagyon elfoglalt, és így sokszor, akkor csak írj vissza, és azt mondja: “Az én beteg 100% tiltva. Ő nem tud dolgozni”, és persze, a társadalombiztosítási fog dobni, hogy a kukába. Ez azt mondja nekik semmit.

Egy mondat nem elég.

És van egy nagyon rövid átfutási idő, rájöttem. Néha, akkor csak ad 10 napon megkapta a levelet, hogy válaszoljon.

Ha szüksége van egy kiterjesztés, kérdezze szociális biztonság. Mert amit orvos írhat a diagnózist, a klinikai tünetek, a objektív megállapítások a szubjektív panaszok, a kezelés, a mellékhatások, a gyógyszeres kezelés és a funkciót két napig, ha valaha is őket.

Teljesen egyetértek. Számomra dokumentáció volt a kulcs. Vettem magamra másolni mindent – a jegyzeteket, a laboratóriumi eredmények, röntgen, mindent, és küldtem be a kezdeti alkalmazás. Én kap engedélyt az első alkalom, hála az Úrnak! És az ügy munkás azt mondta: “Nagyon örülök, elküldte azokat a rekordokat, mert amikor kérelmet nyújtott be az összes orvosok és kórházak, egyikük sem küldött semmit.” Azt mondta, “Te volna tagadni.

Azta!

Tehát most, mit tehetek, hogy talán a folyamat felgyorsítása, illetve, hogy a folyamat megy olyan gördülékenyen, mint lehetséges?

Akkor először alkalmazni Társadalombiztosítási – több mint 85% -át az emberek megtagadják, amikor alkalmazni.

Tehát meg kell várni, hogy nem veszi, hogy személyesen is.

Úgy van! És meg kell fellebbezni -, és meg kell fellebbezni időben, vagy elveszíti a követelést. Tehát akkor menj vissza felülvizsgálatra. Több mint 80% -a az embereknek megtagadják a második átstartolás.

Ó, valóban!

Az egyik legnagyobb hiba, hogy az emberek csak úgy érzik, legyőzték rögtön a denevér, amikor visszautasítottam, és így ejtik igényüket, ami azt jelenti, végül akkor újra, és elveszthetik bizonyos előnyökkel, akkor elveszíti az összes azok előnyeit, mert várni, amíg a biztosítási állapot lejárt.

Most, ha nem hagyja Önt? Van egy lehetőség, hogy megy egy tárgyalást megelőzően egy közigazgatási bíró. Most azt mondom, most, akkor nem megy a tárgyalás előtt, a közigazgatási jog bíró nélkül egy ügyvéd …

RENDBEN.

mert ez az, ahol a legtöbb állítások nyert, különösen, ha a lupus.

Megvagy.

RENDBEN. Lehet, hogy keres egy év, vagy több, mielőtt még képesek meghallgatást kérjenek.

Ez egy hosszú idő.

Ez egy nagyon hosszú idő.

Mit csinálsz?

Itt az egyik probléma. Amikor Társadalombiztosítási kéri az igénylő, “Kik az orvos?” És akkor töltse ki a papírokat, és így tovább, a legtöbb ember kezdeni az orvosok vannak kezelve most. Nos, mindketten tudjuk, akkor már át öt-hat év az orvosok, akiknek a fele nem is tudja, mi van veled, igaz?

Jobbra! Egyértelműen.

OK, az összes ilyen nyilvántartások fontosak. Nem csak felébred, és azt mondja: “Én vagyok tiltva.” Tehát egy ügyvéd meg a második szakaszban sokszor nézd meg a kérelmező, és azt mondják, “Várj egy percet, ez a fájl teljesen megfelelő.” Meg akarjuk mutatni, öt év harc ezzel a betegséggel – és már dolgozott az egész idő alatt.

Ne felejtsük el ezt, a rabbi, vagy a miniszter, a pap, a szülők, a férje, a barátok -, ezek az emberek tudják nagyon jól, mi van veled. Az említett forrásokat lehet használni.

Igazán?

Naná! Kap egy eskü alatt tett nyilatkozatát a szülő vagy a miniszter.

Mert, hogy megy felé a szociális szempont, hogy te is beszél.

Tegyük fel, hogy amit tervezett születésnapi party a 5 éves. És képzeld csak? Nem megy. És hogy lehet egy bizonyíték arra, közigazgatási jog bíró. Nos, az ég szerelmére, mit anya nem megy neki 5 éves születésnapi party? Tehát ő nyilvánvalóan beteg.

Így valóban a lupus betegeknek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy menjen az orvoshoz, nem tudták használni az összes ilyen utakat?

Teljesen! Lisa, ez egy nagyon jó pont.

És amennyire kapok egy képviselője vagy kapok ügyvéd, Winnie, nem engedheti meg magának ezeket a dolgokat, és én félek! Félek, és nincs pénz. Hogyan tudom ezt megtenni?

Ez egy kiváló kérdés, és a legtöbb ember, akik alkalmazzák a fogyatékosság nem a pénz, és a szociális biztonság építette be úgy, hogy az ügyvéd nem jogosult semmilyen ügyvédi díjakat. Hacsak No. 1: Van egy szerződés. No. 2: Társadalombiztosítási jóváhagyja. No. 3: Az állítást nyert. És akkor a díj legfeljebb 25% -a késedelmes ellátás esetén, a kötelező sapka. Most, hogy a bejegyzett sapka ül $ 6,000.

Tehát a legtöbb, hogy lehet kapni a 6000?

Úgy van. Úgy értem, hogy másnak lehet egy fogyatékos személlyel fizetni egy ügyvédet? Ez egy speciális, meg kell találni egy ügyvéd, aki tudja, társadalombiztosítási rokkantsági.

Van egy országos szervezet, NOSSCR, ez Országos Szervezete Társadalombiztosítási felperesei képviselői. Nekik van egy áttétel szolgáltatás országos és a szám 1-800-431-2804.

És hasznos lenne, ha értik lupus, mert lupus nem csak, mint bármely más állítást.

Ez nagyon bonyolult.

Ez komplikált.

Tehát ez csak egy hosszú folyamat, amit meg kell felkészülni.

Meg kell harcos nők.

Harcos nők! Ez tetszik.

Az egy jó. Köszönöm.

Köszönöm.

Christine Miserandino egy lupus ügyvéd, aki azt írja, blogok, és beszél élő lupus.

Lupus szószólója Christine Miserandino tippeket, tanácsokat, és a megküzdési stratégiák élet lupus; Videót nézni