macs és wihs tanulmány nyújt egyértelmű bizonyíték, hogy a HIV okozza az AIDS

Kommentár a Megbízó nyomozók a Multicenter AIDS kohorszvizsgálat (MACS) és a női Interagency HIV Study (WIHS): Kathryn Anastos, M.D .; Mardge Cohen, M.D .; Roger Detels, M.D .; Stephen Gange, Ph.D .; Ruth Greenblatt, M.D .; Lisa Jacobson, Sc.D .; Alexandra Levine, M.D .; Joseph Margolick, M. D., Ph.D .; Howard Minkoff, M.D .; Alvaro Muñoz, Ph.D .; John Phair, M.D .; Charles Rinaldo, Ph.D .; Mary Young, M. D. és Paolo Miotti, M. D., M.P.H, vezetője az Epidemiology Branch, Division of AIDS, theernment.

Újabb viták megkérdőjelezik a humán immundeficiencia vírus (HIV) okozza a szerzett immunhiányos tünetegyüttes (AIDS) újra egy felesleges vitát az arcát elsöprő tudományos bizonyíték, esetleg késleltetve nagy szükség van beavatkozások és ezáltal meghosszabbítva a tragédia, amely veszélyezteti az egész világon. Mivel a nyomozók két nagy lefolytatott vizsgálatok több városban szerte az Egyesült Államokban, szeretnénk felvenni a hangokat, és adataink, hogy azok, akik ezt a vitát, mint elterelő létfontosságú erőforrások, amikor az elterelés egy végzetes hiba. Az adatokat a Multicenter AIDS Study (MACS) és a női Interagency HIV Study (WIHS) bebizonyították, meggyőzően, hogy a HIV okozza az AIDS.

A MACS már következő 5622 férfiak 1984 óta; A WIHS megfigyelte 2628 nők 1994 óta mindkét vizsgálatban résztvevők láthatók félévente. Ezeken a látogatások, kiterjedt vizsgálatokat végeznek létrehozni az egészségügyi, a résztvevő (beleértve a tömb gyógyszereket vett), annak megállapítására, hogy azok az AIDS, és értékelje az immunrendszer és a HIV-fertőzés. Emberek és anélkül HIV vizsgálták. Például, a MACS, körülbelül a fele a férfiak soha pozitív a HIV-fertőzést. Amikor az időtartamot, amíg ezek a résztvevők tanulmányozták párosul a résztvevők száma a két vizsgálatban, biztosak lehetünk abban, a következtetéseket, mert ezek alapján a megfigyelések ezreinek több mint tizenhat éve.

Mindebből az a következtetés a több mint 750 tudományos jelentés által termelt tanulmányokban, hogy a HIV okozza az AIDS. A bizonyíték támasztja alá ezt a következtetést erőteljes

Vizsgálatainkban kialakulásának kockázata egy AIDS-szerű betegséget személyek, akik nem rendelkeznek a HIV volt 1100-szor kisebb, mint a kockázat személyek HIV; ezek túlnyomó esély, hogy egy tisztaságát egyesület, amely szokatlan orvosi kutatás. Teljes klinikai AIDS (látható 1715 MACS résztvevők és 1075 WIHS résztvevő) mindig történt résztvevők, akik korábban HIV pozitív. HIV fertőzi nevezett immunsejtek CD4-hordozó T-helper sejtek, vagy még egyszerűbben, a CD4 sejtek.

Az alacsony CD4 sejtek fémjelzi a HIV-fertőzés és azt jósolja, mind a betegség és a halál. Innen nyílik 40000 összegyűjtött minták fertőzött MACS és WIHS résztvevők, csak tizenhat mintákat hat HIV-negatív résztvevők CD4 sejtszám, hogy alacsony volt ahhoz, hogy hasonlóan megtalálható az AIDS-betegekben (kevesebb, mint 200 CD4 sejtek számát köbmilliméternyi vér).

A legszebb bizonyíték látható a hatása az új gyógyszerek az irányítást a HIV-vírust. Személyek maradandó károsodást okozó AIDS tüneteit láttuk jelentős javulást az egészségükre, ha a vírust mutatott bydrugs. Ezek az esettanulmányok is megerősítette, és bővült a MACS és WIHS, ahol egészség megőrzése és az állapot javulását észlelték a résztvevők, amíg a HIV-vírus ellenőrzött marad.

Vitatva az elsöprő bizonyítékokat, hogy a HIV okozza az AIDS nemcsak tudománytalan, hanem megbocsáthatatlanul derails az egyetlen ismert megközelítések, amely képes megállítani a szörnyű járvány AIDS. Míg a legjobb megközelítés az egészségi állapot javításához a beállítások korlátozott támogatott és jelentős járványok lehet vitatni, az eredmények az elvégzett vizsgálatok az elmúlt tizenhat évben vitathatatlan: a HIV okozza az AIDS.