mafenid lokális

Terápiás Osztály: Antibakteriális

Használja a mafenid

Kémiai Osztály: szulfonamid

Mafenid krém a bőrre és / vagy égett terület (ek) megelőzésére és kezelésére a bakteriális vagy gombás fertőzések, hogy előfordulhat az égési sérüléseket.

Más gyógyszerekkel együtt használják mafenid égési. Súlyos égési sérüléseket vagy égési sérüléseket egy nagy területen a test kell kezelni a kórházban.

mafenid csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert mafenid, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a mafenid vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata mafenid nem ajánlott a koraszülött és újszülött csecsemők 2 hónapos korig. Szulfonamidok gyógyszerek okozhatnak májbetegség ezeknek a csecsemőknek.

Használata előtt mafenid

Számos gyógyszer nem teszteltek az idősebbeknél. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata mafenid az idősek használatát más korcsoportokban.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed mafenid, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata mafenid bármelyik következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát mafenid. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Használni

Annak érdekében, hogy tisztázni a bőrt és / vagy égési fertőzés teljesen, ne használja mafenid a teljes kezelés időpontjában. Meg kell tartani a mafenid amíg az égési terület meg nem gyógyult, illetve kész bőrátültetés. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adagot a mafenid különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú mafenid. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag mafenid, alkalmazza azt a lehető leghamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások.

Ha a bőrfertőzés vagy égés nem javul néhány napon belül, vagy ha a súlyosabb égési sérüléseket, vagy égési sérülést nagyobb területen nem javul néhány héten belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Helyes használata mafenid

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Óvintézkedések használat közben mafenid

Burns, Külső lidokain helyi, vancomycin, gentamicin, tobramycin, Silvadene, albumin az emberi, Garamycin, benzo helyileg, Vancocín, Xylocaine Jelly, aloe vera helyileg, nátrium-hialuronát helyileg, szulfadiazinnal helyileg, Dermoplast, Xylocaine Aktuális, Tobi, SSD, Lidocream, dibukain helyileg, Orabase, LMX 4. Bactine, Accuzyme, Flexbumin

 vagy csatlakozz a mafenid támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

mafenid Side Effects

mafenid lokális