mályvarózsa: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Mályvarózsa, AlcÃe Rose, Althaea Ficifolia, Althaea rosea, Althea Rose, mályvarózsa virág, Malva, Malva Virág, Malvae Arboreae Flos, Passerose, Rose mályva, Rose de Mer, Rose Papale, Rose TrÃmière.

Hollyhock egy növény. A virág használják, hogy egy gyógyteát; Az emberek használják mályvarózsa megelőzésére és kezelésére légzési rendellenességek és az emésztőrendszer problémái; Néhány ember vonatkoznak mályvarózsa közvetlenül a bőrre kezelésére fekélyek és fájdalmas duzzanat (gyulladás).

Nincs elég információ, hogy hogyan mályvarózsa működhet.

Elegendő bizonyíték fo; Légzési rendellenességek; Emésztőrendszer problémák; A bőr fájdalom és duzzanat (gyulladás); Fekélyek; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát mályvarózsa e célra.

Hollyhock lehet biztonságos a legtöbb ember számára, de a lehetséges mellékhatások nem ismertek; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Nem tudunk eleget használata mályvarózsa a terhesség alatt és a mell -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja.

Jelenleg nincsenek információk mályvarózsa interakciók

A megfelelő adag mályvarózsa számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok mályvarózsa. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Lust J. A gyógynövény könyv. New York, NY: Bantam Books, 1999.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió