meddőség: tényezők, amelyek befolyásolják a sikeres kezelések – téma áttekintése

Meddőség kezelése siker definíciója születése egészséges csecsemő.

Megállás termékenységi kezelések – akár termékenységi gyógyszerek vagy asszisztált reprodukciós technológia – a fő kérdés a párok; Azok a párok, nem határozza meg a “” elég volt “” pontot, mielőtt elindulna az út a terhesség, ezek a kezelések függőséget, minden új ciklus hozza flush az optimizmus. “Csak még egy ciklus, és aztán majd stop” mehet hosszabb, mint az ajánlott ciklus-hossza a termékenységi gyógyszerek, és néhány esetben, több mint két év – egy …

Meddőség klinika siker aránya függ

Egyes párok teljes sok cikluson meddőségi kezelés előtt elképzelni, vagy mielőtt ők és orvos úgy dönt, hogy a kezelés sikertelen volt. Mielőtt elkezdené bármilyen kezelést meddőség, beszélje meg orvosával, és olyan ésszerű határidőket magatoknak.

Az orvosok szaktudása és tapasztalata; Hány párok súlyos meddőségi problémák egy klinikát választja kezelésére; Az átlagos kezelési ciklusok száma per pár fellépett a klinikára; Az ok a meddőség és a nő életkora; Peteérési (ide nem értve azokat, amelyek előrehaladott kor) a leggyakrabban sikeresen kezelt meddőség oka; Sperma problémák nehéz kezelni, és gyakran megkövetelik a intracitoplazmatikus spermium injekció vagy donor sperma; Az életkor, a női tojás kínálat nagymértékben hatással rá a teherbe esés esélyét, hordozó és szállító egészséges csecsemő. Tőle közepén 30-as 40-es évek a lány, a nő terhesség esélyét a maga tojás csökken, míg ő a vetélés kockázata növekszik; A siker kezelésére más okai meddőség nagyban függ típusától és a probléma súlyossága.