medicone

Használja a Medicone

Terápiás Osztály: érzéstelenítő Helyi

Kémiai Osztály: amino-észter

Benzokain csoportjába tartozik a gyógyszerek úgynevezett lokális helyi érzéstelenítők. Ez elsorvasztja az idegvégződéseket a bőr. Ez a gyógyszer nem okoz eszméletvesztést, mint az általános érzéstelenítők tenni, ha használják a műtét.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható, azonban orvosa speciális útmutatást ad a megfelelő használat és a dózis az Ön egészségi állapota.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Mivel a benzokain a toxicitás, használja a gyermek 2 éves kor alatt nem ajánlott.

Használata előtt Medicone

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását benzocaine geriátriai betegekben.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek benzocaine. Lehet, hogy nem kifejezetten a Medicone. Kérjük, olvassa el gondosan.

Használja ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne használja bármely más ok miatt ellenőrzése nélkül orvosával. Ez a gyógyszer nagyobb valószínűséggel, mint a többi helyi érzéstelenítő, hogy nem kívánt hatásokat válthat, ha túl sokat használják, mert több is szívódik fel a szervezetbe a bőrön keresztül.

Mosson kezet szappannal és vízzel használata előtt és után ezt a gyógyszert.

Hacsak másképpen nem az orvos utasítása szerint, nem kell alkalmazni ezt a gyógyszert, a nyílt sebek, égési sérülések, vagy törött vagy gyulladt bőrt.

Ezt a gyógyszert kell használni, csak a probléma, hogy az orvos kezelni vagy felsorolt ​​feltételek a csomag irányban. Beszélje meg orvosával, mielőtt azt más problémák, különösen, ha úgy gondolja, hogy egy fertőzés jelen lehet. Ez a gyógyszer nem adható kezelésére használt bizonyos fajta bőrfertőzések vagy súlyos problémák, mint például a súlyos égési sérüléseket.

Legyen óvatos, hogy nem kap semmilyen amennyiben a gyógyszert az orr, a száj és különösen a szemét, mert ez okozhat súlyos szem irritációt. Ha bármelyik gyógyszert nem kap a ezeken a területeken, különösen a szem, mossa le vízzel, legalább 15 percig, és kérdezze meg orvosát azonnal.

Ha egy spray formában a gyógyszer, ne permetezze közvetlenül az arcodra. Ehelyett használja a kezét, vagy egy applikátor (például steril gézzel vagy vattapamaccsal) alkalmazza a gyógyszert.

Ahhoz, hogy a pad vagy vattával, nyissa ki a csomagot utasítása szerint. Kezelésekor a méh csípése, távolítsa el a rúd használata előtt a gyógyszert. Törölje le a pad vagy vattával át az érintett bőrfelületet.

Olvassa el a címkét nagyon óvatosan, hogy ha a termék tartalmaz-e alkoholt. Az alkohol gyúlékony és lángra kap. Ne használjon olyan terméket, amely alkoholt tűz közelében vagy nyílt láng, vagy dohányzás közben. Továbbá, ne dohányozzon alkalmazása után az egyik ilyen termékek, amíg teljesen meg nem száradtak.

Ha a gél vagy folyadék formájában

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Helyes használata benzocaine

Tárolja a tartály szobahőmérsékleten, hőtől és közvetlen fény. Nem fagyasztható. Ne tartsd meg ezt a gyógyszert, az autóban, ahol lehet kitéve szélsőséges hideg vagy meleg. Ne lök lyukak a dobozba, vagy dobja tűzbe, még ha a tartály üres.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Ha Ön vagy a gyermek állapota nem javul 7 napon belül, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát.

A készítmény alkalmazását követően, hogy a bőr a gyermek, nézni a gyermek alaposan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ő nem kap a gyógyszer ne ő szemébe vagy a szájába. Ez okozhat súlyos mellékhatásokat, különösen a gyermekek, ha van ilyen a gyógyszer bejut a szájba vagy lenyelte.

Hagyja abba a gyógyszer és kérdezze orvosát, ha Ön vagy gyermeke bőrkiütés, égő, csípő érzés, duzzanat, vagy irritálja a bőrt.

Ne használjon kozmetikai vagy egyéb bőrápoló termékek a kezelt testfelületen.

Óvintézkedések használat közben Medicone

Ez a gyógyszer okozhat egy ritka, de súlyos vér problémát nevezett methaemoglobinaemia. Ez akkor fordulhat elő a használat után a spray orvosi eljárások vagy használata az over-the-counter gél vagy folyadék szájüregi fekélyek vagy fogzás gyermekeknél. A kockázat magasabb lehet a csecsemők 4 hónaposnál fiatalabb korban, az idős betegek, vagy akiknél bizonyos veleszületett rendellenességek. Ez akkor történt, amikor a betegek túl sok gyógyszert, de akkor is előfordulhat, kis mennyiségben. Győződjön meg róla, hogy tárolja a gyógyszert elzárva gyermekektől. Hívja fel orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke a következő tünetek, miután megkapta ezt a gyógyszert: sápadt, szürke, vagy kék színű bőr, az ajkak, körmök, zavartságot, fejfájást, émelygést, szapora szívverés; légszomj, vagy szokatlan fáradtság vagy gyengeség.

Győződjön meg arról, hogy orvosa tud, ha Ön is tartalmazó gyógyszereket szed nitrátokat vagy nitrit. Ez magában foglalja a nitroglicerin, Imdur®, Isordil®, Nitro-Bid®, Nitrostat® vagy Transderm-Nitro®.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Medicone Side Effects

Medicone (benzocaine lokális)

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Aranyér lidokain helyi, hidrokortizon helyi, fenilefrin helyileg, Proctozone HC, Anusol-HC, Proctosol-HC, előkészítése H, benzo helyileg, Anucort-HC, Xylocaine Jelly, Proctofoam, Analpram-HC, aranyeres kenőcs, Anusol-HC kúpokat Proctofoam HC , Pramosone, Proctocort, Xylocaine aktuális, Lidocream, dibukain helyileg, Proctocream-HC