Megace felhasználása, adagolás és mellékhatásai

Mi Megace?

Megace kezelésére használják étvágytalanság és a súlyvesztés személyeknél szerzett immunhiányos szindrómát (AIDS). A megesztrol is használják kezelésére előrehaladott emlőrák és endometriális rák.

Megace is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Megace is káros lehet a magzat vagy születési rendellenességeket okoz. Ne használja Megace ha terhes. Használja fogamzásgátló a terhesség megelőzésére.

Fontos információ

Mielőtt elkezdi szedni Megace, közölje orvosával, ha cukorbeteg vagy egy stroke vagy vérrög.

Az adagolás változhat, ha a műtét, beteg vagy, stressz alatt vannak, vagy valamilyen fertőzése van. Ne változtassa meg a gyógyszer adagját, vagy menetrend anélkül, hogy orvosa tanácsát.

Nem szabad használni Megace ha allergiás a megesztrol, vagy ha terhes.

Annak érdekében, hogy Megace biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

A gyógyszer szedése előtt

cukorbetegség

mellékvese rendellenesség; vagy

a stroke vagy vérrög.

A kormány terhesség kategóriában X. Megace is káros lehet a magzat vagy születési rendellenességeket okoz. Ne használja ezt a gyógyszert, ha terhes. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha teherbe esik a kezelés során. Használja hatékony fogamzásgátló, és kövesse az orvos utasításait, hogy mennyi ideig kell a terhesség megelőzésére a kezelés után véget ér.

Lásd még: Terhesség és szoptatás figyelmeztetések (részletesen)

Nem ismert, hogy a megesztrol átjut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Akkor nem szoptathat szedése Megace.

Vegye Megace pontosan az orvos által felírt. Kövesse minden irányból a vényköteles címkén. Ne szedje ezt a gyógyszert, nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig.

Rázza az orális szuszpenzió (folyadék) jól csak mielőtt mérni az adagot. Mérjük meg a folyadék egy speciális dózis-kanál vagy gyógyszer csésze. Ha nincs egy adag eszközzel, kérdezze meg gyógyszerészét egyet.

Megace ES tartalmaz egy magasabb koncentrációjú megesztrol mint Megace. Ha orvosa megváltoztatja a márka, az erő, vagy típusú megestrol, az adagolást igényeinek változhat. Kérdezze meg gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van a gyógyszer kap a gyógyszertárban.

Az adagolás változhat, ha a műtét, beteg vagy, stressz alatt vannak, vagy valamilyen fertőzése van. Ne változtassa meg a gyógyszer adagját, vagy menetrend anélkül, hogy orvosa tanácsát.

Tárolja szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő.

Vegye be a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne vegyen be újabb gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Ez a gyógyszer bejut a testnedvekkel (vizelet, széklet, hányadék). Az ápolók viseljenek gumikesztyűt takarítás közben egy beteg testnedvek, kezelése szennyezett szemetet vagy mosodában vagy változó pelenkák. Mosson kezet és kesztyű levétele után. Mosás szennyezett ruházatot és ágyneműt elkülönítve az egyéb mosoda.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció Megace: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Hívjon orvost egyszerre, ha bármilyen mellékhatást alatt vagy után a kezelést Megace

súlygyarapodás (különösen a derék és a hát felső), striák

elvékonyodása bőr, könnyű zúzódás, fokozott akne vagy arcszőrzet

Hogyan kell Megace?

menstruációs problémák, impotencia vagy veszteség a szexuális érdeklődés

magas vércukorszint (fokozott szomjúság, fokozott vizeletürítés, éhség, szájszárazság, gyümölcsös szagú lehelet, álmosság, száraz bőr, homályos látás, fogyás)

fájdalom, duzzanat, melegség, vörösség vagy (főleg az egyik vagy mindkét lábát); vagy

mellkasi fájdalom, hirtelen köhögés, sípoló légzés, szapora légzés, köhögés, véres széklet

Gyakori Megace mellékhatás lehet

hányinger, gáz, hasmenés

szokatlan hüvelyi vérzés

enyhe bőrkiütés; vagy

gyengeség.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha bármilyen gyógyszert használ, illetve azokat elkezdi vagy abbahagyja a kezelés alatt Megace, különösen

dofetilide; vagy

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

indinavir.

Mi történik, ha túladagolás?

Ez a lista nem teljes. Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek megestrol, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Nem minden lehetséges kölcsönhatást szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

5.04.2015-10-21, 10:33:52.

Mit kell elkerülni?

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Megace mellékhatások

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Anorexia olanzapin Zyprexa, ciproheptadin, Megace megesztrol, Marinollal

Kóros méhvérzés Mirena, Premarin Megace, Depo-Provera, megestrol, medroxiprogeszteron

Fogyás phentermine, Victoza Contrave, Megace megesztrol, Belviq

Méhnyálkahártya rák Megace, Depo-Provera, megestrol, medroxiprogeszteron, Provera, Depo-Provera fogamzásgátló

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Megace?

Megace ES (megestrol)