méheltávolítás-kockázatait méheltávolítás

Méheltávolítás jelent némi kockázatot a nagyobb és a kisebb komplikációk. De a legtöbb nő nem lépnek fel szövődmények után a méheltávolítás.

By Geneen Rot; Titokban elhinni, hogy ez önző, hogy önmaga mások előtt? ÉN; így előfordulhat, hogy soha nem hagyja abba a csomagolás fontot; Vannak dolgok az életben, magától értetődőnek: A gyerekek Wil; túlél téged. Nem számít, milyen nehéz ez lesz, akkor nem mérgezi a házastársa ész; arzén-csipkés fogkrém. És ha van egy legjobb barátom, akkor részt vesz ő; esküvő; De az élet néha felborítja a legalapvetőbb feltételezéseket. És bár én haven ‘; folyamodott a arzén (még), én már …

Szövődmények után méheltávolítás közé

Fertőzésveszély a legalacsonyabb, amikor az orvos antibiotikumot ad gyógyszert a műtét idején. 5

További folyamatos szövődményei közé méheltávolítás

Nehéz vérveszteség; Húgyhólyag vagy a bél sérülés; Vérrög a tüdőbe; Fertőzés.

Küldj be egy linket letölteni az alkalmazást.

Vizelési nehézség. Ez gyakoribb eltávolítása után nyirokcsomók, a petefészek, a struktúrákat, amelyek támogatják a méh (radikális méheltávolítás); Gyengeség a medencei izmok és szalagok, amelyek támogatják a hüvely, húgyhólyag és a végbél. Kegel-gyakorlatok segíthetnek erősíti a kismedencei izmok és a szalagok. De a nők egy része más kezelésre lesz szüksége, beleértve a további műtét Folytatás erős vérzés. Néhány hüvelyi vérzés belül 4-6 hét után a méheltávolítás várható. De értesítse orvosát, ha a vérzés továbbra is nehéz; Néhány nő a korai menopausa; A hegszövet (összenövések) a medencei területen.

Kérlek várj…