mekinist

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Használja a Mekinist

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását trametinib a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát trametinib az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Használata előtt Mekinist

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Kezelésére használt gyógyszerek a rák nagyon erős, és számos mellékhatása. Mielőtt ezt a gyógyszert, győződjön meg a kockázatokat és előnyöket. Fontos, hogy szorosan működjön együtt orvosával a kezelés során.

Vedd ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ez a gyógyszer általában jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Vedd ezt a gyógyszert legalább 1 órával étkezés előtt vagy 2 órával étkezés után.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Ha kihagyott egy adagot, és ez kevesebb, mint 12 óra van hátra a következő szokásos adag ideje, hagyja ki az elfelejtett adagot és vegye be a következő adagot a szokásos időpontban.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a hűtőszekrényben. Nem fagyasztható.

Tartsa a gyógyszert az eredeti palackban. Óvja a nedvességtől és a fénytől.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytatni kell, hogy vegye.

A gyógyszer használata közben terhes is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló módszert kell tartani attól, hogy terhes a kezelés során és 4 hónapig az utolsó adagot. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a gyógyszer alkalmazását, értesítse orvosát.

Ez a gyógyszer okozhat a termékenységet (képesség, hogy a gyermekek) problémák a nők. Beszéljen orvosával, mielőtt ezt a gyógyszert, ha azt tervezi, hogy a gyermekek.

Ez a gyógyszer okozhat szívproblémákat, beleértve a szívelégtelenséget. Kérdezze meg orvosát azonnal ha mellkasi fájdalom, csökkent vizeletmennyiség, egyenetlen szívverés, az arc, az ujjak, a lábak, vagy a lábszár, problémás légzés, vagy gyors súlygyarapodás használata közben ezt a gyógyszert.

Helyes használata Mekinist

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha homályos látás, látásvesztés, vagy bármilyen változás látás jelentkezik a kezelés alatt. Ezek tünetei lehetnek súlyos szem probléma. Orvosa, hogy már a szemét ellenőrizni egy szemész (szemorvos).

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha a köhögés, légszomj, mellkasi szorító érzés, vagy bármilyen légzési probléma ezzel a gyógyszerrel. Ezek tünetei lehetnek súlyos tüdő probléma.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha súlyos bőrkiütés, akne, vagy bőrpír, duzzanat, peeling, érzékenység a kéz vagy a láb. Ezek tünetei lehetnek súlyos bőr probléma.

Akkor is kell, hogy a mért vérnyomás megkezdése előtt ezt a gyógyszert, és használat közben is. Ha bármilyen változást észlel az ajánlott vérnyomás, forduljon orvoshoz azonnal. Tünetei a magas vérnyomás homályos látás, súlyos fejfájás, lassú vagy gyors szívverés, szédülés, szédülés vagy.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben Mekinist

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Melanoma, áttétes Opdivo, nivolumab, Keytruda, pembrolizumab, Yervoy, ipilimumab, Vemurafenib, dabrafenib, Zelboraf, PegIntronban trametinib, aídeszieukin, Cotellic, Tafinlar, Sylatron, Proleukin, cobimetinib, Imlygic, peginterferon alfa-2b, talimogene laherparepvec

Mekinist Side Effects

Mekinist (trametinib)