mentol és cink-oxid helyi alkalmazás

Terápiás Osztály: Protectant, Bőrgyógyászati

Használja a mentol és a cink-oxid

mentol és cink-oxid formájában kapható egy over-the-counter (OTC) termékek.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert mentol és cink-oxid, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a mentol és a cink-oxid, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát mentol és cink-oxid kenőcs helyi gyermekeknél.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat az életkor a mentol hatásai és cink-oxid kenőcs helyi geriátriai betegekben.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Használata előtt mentol és cink-oxid

Használja mentol és cink-oxid pontosan az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, vagy ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

mentol és a cink-oxid használata a bőr csak. Nem értem a szemét. Ne használja a mély vagy szúrt sebek. Lehet használni az bőrfelületen a seb körül.

Használni

Az adagot a mentol és a cink-oxid különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. Az alábbi információ csak az átlagos dózisú mentol és cink-oxid. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Ha Ön vagy a gyermek tünetei nem javulnak 7 napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Ha Ön vagy gyermeke véletlenül lenyelte a gyógyszert, hívja az orvost vagy a mérgezési központot azonnal.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség OTC Over the counter

Terhesség N kategória nem osztályozott

Helyes használata a mentol és a cink-oxid

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Pelenka kiütés Calmoseptine, cink-oxid helyileg, Risamine, Desitin Rapid Relief Cream, Vusion, Triple Paste, lanolin helyi, Boudreaux Butt Paste, Caldesene, Aloe Grande, Unna-Flex rugalmas Unna boot 4 inch, Rash Relief, Baza törlése

Óvintézkedések használat közben mentol és cink-oxid

mentol és cink-oxid Side Effects

mentol / cink-oxid helyileg