mequinol és tretinoin (helyi úton) óvintézkedések

Néha előfordulhat, bőrpír, csípő, égető vagy irritáció, amikor elkezdi szedni ezt a gyógyszert. Ez eltarthat akár 6 hónapig mielőtt észre teljes jótékony hatását, akkor is, ha a gyógyszer alkalmazási minden nap. Kérdezze meg az egészségügyi szakember bármikor bőrirritáció súlyossá válik, vagy ha a kor foltok kap sötétebb színű.

Kivéve, ha orvosa másképp nem rendeli, akkor különösen fontos, hogy ne használja a következő bőr termékeket ugyanazon a területen, mint mequinol és tretinoin lokális megoldás

Használja ezeket a termékeket együtt mequinol és a tretinoin okozhat enyhe vagy súlyos irritációt a bőrön. Beszélje meg orvosával, mielőtt más helyileg alkalmazható gyógyszerek.

Kerülje Ha túl a kezelt felületet napfény, szél, vagy hideg időjárás. A bőr hajlamosabb lehet napégés, szárazság, vagy irritáció. Ne használjon napfénylámpát.

Rendszeresen használjon fényvédő krémek vagy sunblocking a napvédő faktor (SPF), legalább 15 Emellett viseljen védőruházatot és kalapot, és alkalmazza krémek, vagy hidratáló gyakran.

Kérdezze meg kezelőorvosát, bármikor bőre túlságosan száraz és irritált. Az egészségügyi szakember segítségével választhat a megfelelő bőr termékek, hogy csökkenti a bőr kiszáradását és irritációját és tartalmazhatnak