methoxsalen (szájon át) óvintézkedések

Orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer működik, és nem okoz nemkívánatos hatásokat. Szemészeti vizsgálat kell venni.

Ez a gyógyszer növeli az érzékenységet a bőr és az ajkak a napfényre. Ezért a napozás, még át ablaküveg vagy egy felhős napon, okozhat súlyos égési. Ha el kell mennie, a nappali órákban

Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

A bőr továbbra is érzékeny a napfényre után egy ideig az ezzel a gyógyszerrel. Különösen figyeljen legalább 48 órával az egyes kezelések, ha azt tervezi, hogy kiad bármikor a nap. Ezen kívül ne napozzon során bármikor kúra a methoxsalen.

24 óra után vegye minden adagja methoxsalen, a szemed meg kell védeni a nappali órákban különleges körbefutó napszemüveget, hogy teljesen blokkolják vagy elnyelik az ultraibolya fény (rendes napszemüveg nem megfelelőek). Ez megakadályozza, hogy a szürkehályog. Kezelőorvosa fogja megmondani, hogy milyen napszemüveg használható. Ez a szemüveg viselése még a közvetett fény, mint a fény jön át ablaküveg vagy egy felhős napon.

Ez a gyógyszer okozhat a bőr kiszárad és viszket. Azonban, kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt alkalmazná semmit a bőrt, hogy kezelje ezt a problémát.