metoiazon (szájon át) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer megfelelően működik. Vér vagy vizelet vizsgálatokra lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha bármilyen a következő tünetek a gyógyszer szedése alatt: görcsök vagy rohamok, csökkent vizelet, álmosság, szájszárazság, fokozott szomjúság, izomfájdalmak vagy görcsök, hányinger vagy hányás, fokozott szívfrekvencia vagy impulzus értéket, vagy szokatlan fáradtság vagy gyengeség. Ezek tünetei lehetnek nevezett állapot hypokalemia vagy kálium-vesztést.

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás léphet fel, különösen, ha felkel a fekvő vagy ülő helyzetből. Felállt, lassan segíthet. Ha a probléma továbbra is fennáll, vagy rosszabbodik, kérdezze meg orvosát.

Alkoholtartalmú italok fogyasztása is, hogy a rosszullétet, szédülést, vagy ájulás rosszabb. Amíg ezt a gyógyszert szedi, legyen óvatos, hogy korlátozzák az alkohol iszol.

Ez a gyógyszer okozhat változásokat a vércukorszintet. Ha azt veszi észre változást az eredményeket a vér vagy vizelet cukor vizsgálatokat, vagy ha bármilyen kérdése van, kérdezze meg orvosát.

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja az orvos a felelős, hogy ezt a gyógyszert szedi. A néhány vizsgálat eredményét (például mellékpajzsmirigy működés vizsgálata) hatással lehet ezt a gyógyszert.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.