metrocream lokális

Terápiás Osztály: pattanás elleni antibakteriális

Használja a Metrocream

Kémiai Osztály: Nitroimidazol

Aktuális metronidazol csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Rosacea általában úgy egy felnőtt betegség. Ezért, topikális metronidazol általában nem alkalmazható gyermekek.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információkat összehasonlítjuk a lokális metronidazol idősek használatát más korcsoportokban.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Használata előtt Metrocream

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek metronidazol. Lehet, hogy nem kifejezetten a Metrocream. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ne használja ezt a gyógyszert, vagy annak közelében a szemet. Könnyeztető fordulhat elő, ha a gyógyszert használják túl közel a szemet.

Ha ezt a gyógyszert nem kap a szemébe, azonnal mossa ki azonnal, de csak óvatosan, nagy mennyiségű hideg csapvízzel. Ha a szeme is éget, vagy fájdalmas, kérdezze meg orvosát.

Alkalmazása előtt ezt a gyógyszert, alaposan öblítse le az érintett terület (ek) egy enyhe, nem irritáló tisztítószer, alaposan öblítse le, és finoman pat száraz.

Használni

Segít megőrizni a rosacea ellenőrzés alatt tartani ezt a gyógyszert a teljes kezelés időpontjában. Lehet, hogy továbbra is használja ezt a gyógyszert minden nap 9 hetes vagy hosszabb. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha a rosacea nem javul 3 héten belül, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát. Azonban a rosacea kezelésére is eltarthat akár 9 hetes vagy annál hosszabb, mielőtt látná a teljes javulás.

Csípő vagy égető érzés a bőrön lehet számítani, miután ezt a gyógyszert alkalmazzák. Ezek a hatások tarthat akár néhány perc, vagy több. Ha az irritáció továbbra is fennáll, kérdezze meg orvosát. Előfordulhat, hogy a gyógyszer alkalmazási ritkábban vagy ne használja azt teljesen. Kövesse az orvos utasításait.

Ön továbbra is használhatja kozmetikumok (make-up) használata közben ezt a gyógyszert rosacea. Azonban a legjobb, ha csak “olajmentes” kozmetikumok. Is, akkor a legjobb, hogy nem használja kozmetikai túlságosan vagy túl gyakran. Lehet, hogy a rosacea rosszabb. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Helyes használata metronidazol

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Óvintézkedések használat közben Metrocream

Rosacea doxiciklin, metronidazol helyileg brimonidin helyileg, Lotemax, ivermectin helyileg, MetroGel, Finacea, Vibramycin, Oracea ALREX, Doryx, Soolantra

Periorális dermatitis metronidazol helyileg, klindamicin lokális, MetroGel, akne kezelés, Cleocin T, benzoil-peroxid helyileg, Clindagel, Benzagel, Noritate, Triaz, Acne-Tiszta, Benzac AC

Metrocream Side Effects

MetroCream (metronidazol helyileg)