Miacalcin (kalcitonin) használ, adagolás, mellékhatások

Mi Miacalcin?

Miacalcin orrspray-t az oszteoporózis a nők, akik már a menopauza legalább 5 év. Meg kell együtt használni a megfelelő kalcium és D-vitamin bevitel.

Miacalcin orrspray kell fenntartani olyan pácienseknek, akik alternatív kezelések nem alkalmasak pl betegeknél, akiknél egyéb kezelések nem alkalmasak, vagy olyan betegeknél, akik nem tolerálják, vagy nem akarják használni egyéb kezelések.

Ahhoz, hogy biztosan nem allergiás Miacalcin, orvosa elvégzi allergia bőrteszt, mielőtt az első adag Miacalcin orrspray.

Fontos információ

Használata előtt Miacalcin, közölje orvosával, ha bármilyen orr vagy orrmelléküreg problémák, mint az orr deformitások, a krónikus fertőzés, vagy nazális fájdalom.

Ne használjon más orrspray vagy gyógyszerek egyidejű használata Miacalcin hacsak az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje.

Hívjon orvost egyszerre, ha bármilyen típusú súlyos irritációját orrod, vagy ha úgy érzi, kábultságot vagy elájul.

Kevésbé súlyos orr-irritációt, nagyobb valószínűséggel fordulnak elő, mint a kisebb vérzés, bőrpír, viszketés, érzékenység, szárazság, beszáradt váladék, hegesedés, vagy orrdugulás.

A gyógyszer szedése előtt

Az biztos Miacalcin nem okoz káros mellékhatásokat a belsejében az orrát, orvosa ellenőrizni akarja az orrjáratok gyakran. Keresse fel orvosát rendszeresen.

Akkor ne használja ezt a gyógyszert, ha allergiás a lazac kalcitonin.

Annak érdekében, hogy Miacalcin biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

magas kalciumszint a vérben (hypercalcaemia); vagy

bármely orr vagy orrmelléküreg problémák, mint az orr deformitások, a krónikus fertőzés, vagy nazális fájdalom.

Használata Miacalcin növelheti a kockázatot a fejlődő bizonyos ráktípusok. Kérdezze meg orvosát, az Ön egyedi kockázatot.

A kormány Terhességi kategória C. Nem ismert, hogy Miacalcin károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez használata közben ezt a gyógyszert.

Lásd még: Terhesség és szoptatás figyelmeztetések (részletesen)

Nem ismert, hogy a kalcitonin orron bejut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Nem szabad szoptathat a gyógyszer alkalmazása.

Használja Miacalcin orrspray pontosan az orvos által felírt. Kövesse minden irányból a vényköteles címkén. Ne használja ezt a gyógyszert nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig.

Ahhoz, hogy biztosan nem allergiás kalcitonin, a kezelőorvosa allergia bőrteszt, mielőtt az első adagot ebből a gyógyszerből.

Miacalcin jön beteg utasítások a biztonságos és hatékony felhasználása. Kövesse az alábbi útmutatót. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van.

Tárolja bontatlan üveg Miacalcin a hűtőszekrényben, de nem fagyasztható.

Ha az üveget és a szivattyú szerelvény együtt, akkor tartsa a gyógyszer szobahőmérsékleten, távol a fény és a hő. Tárolja a palackot függőleges helyzetben a szivattyú csatlakozik.

Mielőtt az első használat az összeszerelt üveget és a szivattyú, meg kell töltse fel a spray. Hagyja, hogy a gyógyszer elérje a szobahőmérsékletet előtt alapozás.

Prime Miacalcin, nyomja meg a szivattyú legalább 5 alkalommal, amíg finom permet meg nem jelenik. Prime a spray csak mielőtt az első használat az újonnan összeszerelt üveget.

Ahhoz, hogy a orrspray

Fújja ki az orrát gyengéden. Tartsa a fejét egyenesen, és helyezzen bele üveget az egyik orrlyukba. Tartsa felfelé az orrspray az első és a második ujj mindkét oldalán a szivattyút és a hüvelykujját az üveg alján.

Szivattyú a spray egység szilárdan permetezni a gyógyszert az orrlyukba. Nem kell szippantás vagy mélyen belélegezni.

Hogyan kell használni Miacalcin?

Ne fújja ki az orrát, legalább néhány perccel azután, orrspray használata.

Ha az orrspray a szemébe vagy a szájába vagy a bőrére, öblítse le vízzel.

Miacalcin általában adott egy spray-be naponta csak az egyik orrlyukba. A másik orrlyuk másnap, és továbbra is váltakozó oda-vissza minden napi adagot.

Miacalcin kifújt finom köd az orrba. Még ha nem érzi a spray használata közben, akkor a gyógyszer még mindig felszívódik a orrjáratok.

A tartály 30 dózisú Miacalcin. Dobja el a gyógyszert csak 30 célokra is, ha van még gyógyszer maradt a palackban.

Az biztos ezt a gyógyszert nem okoz káros mellékhatásokat a belsejében az orrát, orvosa ellenőrizni akarja az orrjáratok gyakran.

Orvosa szedése extra D-vitamin használata közben Miacalcin. Vegyük csak a D-vitamin mennyisége, hogy az orvos által felírt.

Használja a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne használjon extra gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Ne használjon más orrspray vagy nazális gyógyszerek egyidejű használata Miacalcin hacsak az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció Miacalcin: csalánkiütés; gyors szívverés; szédülésérzés; mellkasi fájdalom, légzési nehézség; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Hívjon orvost egyszerre, ha van

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

egy hibbant érzés, mint talán elájulsz

Mi történik, ha túladagolás?

Súlyos orr irritáció; vagy

alacsony kalciumszint a vérben – zsibbadás vagy bizsergető érzés a szád körül, a gyors vagy lassú szívverés, izommerevség vagy összehúzódása, hiperaktív reflexek.

Mit kell elkerülni használata közben Miacalcin?

Gyakori Miacalcin mellékhatás lehet

orrvérzés

orrfolyás vagy orrdugulás

Miacalcin mellékhatások

szárazság, viszketés, érzékenység, vagy általános rossz közérzet orrod; vagy

beszáradt váladék, hegesedés, vagy fekélyek az orrát.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek kalcitonin, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

6.01.2014-11-17, 04:00:54

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Csontritkulás hidroklorotiazid, alendronát, Fosamax, ösztradiol, kalcium-karbonát, a Prolia

Paget-kór alendronát, Fosamax, Actonel, Reclast, Zometa, kalcitonin

A hypercalcaemia furoszemid, Lasix, kalcitonin, Aredia, pamidronattal Fortical

Osteogenesis imperfecta kalcitonin, Fortical, Miacalcin Orr

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Miacalcin?

Miacalcin (kalcitonin)