mifeprex

Korlym (TM): Mifepristone potens antiprogesztacionális hatások és vezet a terhesség-megszakítás. Terhesség ezért ki kell zárni, mielőtt a kezelés kezdetén vagy a kezelés megszakításakor több, mint 14 napig nőstények szaporodási potenciálját. Terhesség meg kell akadályozni a kezelés alatt és után egy hónappal a kezelés leállítása használatával nem hormonális orvosilag elfogadható fogamzásgátló módszert, kivéve, ha a betegnél a műtéti sterilizálás.

Mifeprex (R): a súlyos és néha halálos kimenetelű fertőzések és vérzések fordulnak elő nagyon ritkán spontán, sebészeti és orvosi abortusz, beleértve következő mifepriszton használatát. Betegeket ezekről komoly kockázatokat és megvitatják a gyógyszeres kezelés útmutatóban és a beteg megfelel azoknak.

Használja a Mifeprex

Terápiás Osztály: antiprogeszteron

Mifepriszton is használják, hogy a magas vércukorszint (hiperglikémia) szenvedő betegeknél a Cushing-szindróma, akik szintén a 2. típusú cukorbetegség, és sikertelen műtét vagy nem jelöltek műtétet.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását Korlym ™ tablettát a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Mifeprex

Bár a megfelelő vizsgálatok a kapcsolatot a kor hatását Korlym ™ tablettát nem végeztek az idős populációban, nem geriátriai-specifikus problémák is dokumentálták a mai napig.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek mifepriszton. Lehet, hogy nem kifejezetten a Mifeprex. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ez a gyógyszer jön egy Gyógyszeres kezelés útmutató. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Azon betegeknek, akik Mifeprex® tabletta

Azon betegeknek, akik Korlym ™ tabletta

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Helyes használata mifepriszton

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Meg kell 3 látogatások az orvos irodájában kezelés alatt Mifeprex®. Rendkívül fontos, hogy részt vegyen az összes 3 látogatás.

Használata Korlym (R), míg terhes is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló módszert (például óvszert, egy membrán, vagy a nyaki sapkát), hogy tartsa a szerzés terhes a kezelés során és után 1 hónappal az utolsó adagot ebből a gyógyszerből. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a gyógyszer alkalmazását, értesítse orvosát.

Ne használja ezt a gyógyszert, ha is szed ciklosporin (Gengraf®, Neoral®, Sandimmune®), dihidroergotamin (DHE 45®, Migranal®), ergotamin (Ergomar®, Ergostat®), fentanil (Sublimaze®), lovasztatin (Altocor ®, Mevacor márkanevű), pimozid (Orap®), kinidin (Quinora®), szimvasztatin (Zocor®), szirolimusz (Rapamune®), takrolimusz (Prograf®), vagy egy szteroid gyógyszert, (mint például a dexametazon, prednizon vagy Medrol® ). Ezen gyógyszerek együttesen komoly problémákat okozhat.

Kérdezze meg orvosát, ha a hüvelyi vérzés súlyossá válik, vagy úgy tűnik, hogy tovább tart a vártnál (például áztatás keresztül két vastag, teljes méretű egészségügyi betét óránként 2 egymást követő óra) használata közben ezt a gyógyszert.

Lehet, hogy van egy műtéti eljárás, hogy hagyja abba a túlzott hüvelyi vérzést vagy megszüntetni a terhesség, hogy nem szüntették meg a Mifeprex (R) kezelési eljárás.

Kérdezze meg orvosát, azonnal, ha a tünetek a súlyos fertőzések (például folyamatos láz ≥ 100,4 ° F, súlyos hasi fájdalom, kismedencei érzékenység, gyengeség, hányinger, hányás, hasmenés, nem produktív köhögés nehézlégzés, fogyás, vagy rendellenesen gyors szívverés) fordul elő.

Ez a gyógyszer okozhat mellékvese problémákat. Hagyja abba a gyógyszer és kérdezze meg kezelőorvosát, ha sötétebb a bőr, hasmenés, szédülés, szédülés, vagy ájulás, fokozott éhség, depresszió, hányinger vagy hányás, bőrkiütés, vagy szokatlan fáradtság vagy gyengeség.

Óvintézkedések használat közben Mifeprex

Ez a gyógyszer is okozhat változásokat szívritmus, mint a nevezett állapot QT-szakasz megnyúlása. Ez megváltoztathatja a szíved ver, és ájulást okozhat, vagy súlyos mellékhatások néhány betegnél. Forduljon orvosához, rögtön, ha olyan tünetek a szívritmuszavarok, mint például a gyors, lüktető, vagy egyenetlen szívverés.

Ne egyen grépfrútot vagy ital grapefruit juice használata közben ezt a gyógyszert. Grapefruit és a grapefruitlé megváltoztathatja az összeg ennek a gyógyszert, hogy felszívódik a szervezetben.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszerek és gyógynövény (pl orbáncfű), illetve vitaminkészítmények.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Mifeprex Side Effects

Mifeprex (mifepristone)

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Abortusz mizoprosztollal oxitocin, Cytotec, Pitocin mifepriszton, Cervidil, Hemabate, carboprost, Syntocinon, Prostin E2, Prepidil, dinoproston lokális