miglusztátot

Terápiás Osztály: Az endokrin-Metabolikus Agent

Használja a miglusztátot

Farmakológiai Osztály: A glükozilceramid szintáz inhibitor

miglustat csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert miglusztáttal, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a miglusztáttal vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását miglustat a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Bár a megfelelő vizsgálatok a kapcsolatot a kor hatása miglustat nem végeztek az idős populációban, nem geriátriai-specifikus problémák is dokumentálták a mai napig. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő máj, vese vagy szív problémák, amelyek megkövetelik óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél miglustat.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt miglusztátot

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a miglusztát. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vegye miglusztátra pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

miglusztátra jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Vegye miglusztáttal ugyanabban az időben minden nap.

Nyelje le a kapszulát egészben. Ne törje össze, törje vagy rágja meg. Ez lehet venni étellel vagy anélkül.

Orvosa javasolhatja változás a diéta, hogy segítsen valamilyen mellékhatása. Fontos, hogy kövesse ezeket a változásokat.

A dózis miglustat különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú miglustat. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot miglustat, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a miglusztát- megfelelően működik. Vér és idegi vizsgálatok (neurológiai vizsgálatok) kezelés előtt és alatt szükség lehet, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha vannak égő, zsibbadás, bizsergés vagy fájdalmas érzés a karok, kezek, lábak, vagy a láb. Ezek tünetei lehetnek nevezett állapot perifériás neuropátia.

Figyelembe miglustat csökkentheti a vérlemezkék száma a vérben. Orvosa ellenőrzi a kezelés alatt rendszeresen.

Megfelelő felhasználása miglustat

miglusztátra okozhat, vagy súlyosbíthatja kézremegés (remegés vagy reszketés a kezét). Tájékoztassa orvosát azonnal, ha új kézremegés vagy rosszabbodása meglévő kézremegés használata közben miglustat.

A hasmenés a leggyakoribb mellékhatás az ember vesz miglustat. Orvosa egy másik gyógyszert (hasmenés elleni), hogy segítsen kezelni a hasmenés, ha ez a probléma az Ön számára. Az orvos is ajánlja változás a diéta. Ön is fogyni, ha elkezd kezelés miglustat.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben miglusztátot

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Gaucher-kór Zavesca imiglucerázra, VPRIV, Cerezymet Elelyso, Cerdelga, velaglucerase alfa, alfa taliglucerase, eliglustat

miglusztátot Side Effects

miglusztátot