mitrális prolapsus tesztek és diagnosztika

Az orvos diagnosztizálja mitrális prolapsus, bármely életkorban. Orvosa valószínűleg diagnosztizálni mitrális prolapsus fizikális vizsgálat során.

Észlelni mitrális prolapsus, orvosa hallgatni a szíved egy sztetoszkóp. Ha van mitrális prolapsus, orvosa hall kattanást hangokat, amelyek gyakoriak a mitrális prolapsus. Orvosa azt is hall szívzörej ha kiszivárgó vér visszafelé keresztül mitrális (mitrális billentyű visszaáramlás).

Egyéb vizsgálatok diagnosztizálni mitrális prolapsus tartalmazhat

Echokardiogramm. Echokardiogrammot általában történik, hogy a diagnózis megerősítésére. Echokardiogrammot nem invazív ultrahang értékelést a szíved.

Ez a teszt nagy frekvenciájú hanghullámok létrehozni képeket a szív és struktúrákat, beleértve a mitrális billentyű is, és a vér áramlását is.

Lehet, hogy a transzözofageális echokardiogrammal. Ebben a vizsgálatban, az orvos beszúr egy hajlékony csövet kis készüléket (jelátalakító) kapcsolódik a torkába, és le a nyelőcső – összekötő cső a hátán a száját, hogy a gyomorban.

Mivel a nyelőcső mögött közvetlenül a szív, transzözofageális echokardiogramm létrehozhat egyértelmű, részletes ultrahang képeket a szív és mitrális billentyű. Az orvosok is használják ezt a tesztet, hogy vizsgálja meg a mitrális billentyű a műtét előtt.

Alatt echokardiogramot, orvosok végre egy Doppler ultrahang segítségével vizsgálták a vér áramlását, és mérjük a vér szivárog (felböfögés). Ez a teszt segít az orvosoknak súlyosságának meghatározása az Ön állapotát.

Elektrokardiogram (EKG). Ebben nem invazív vizsgálat, egy technikus helyezze próbákat a mellkas, hogy rögzítse az elektromos impulzusokat, amelyek a szívverés.

Az EKG rögzíti ezeket az elektromos jeleket, és segítik kezelőorvosát szabálytalanságokat tárnak fel a szívritmust és a struktúra, beleértve a mitrális prolapsus.

Stressz teszt. Orvosa a stressz teszt, hogy ha mitrális billentyű visszaáramlás korlátozza a képességét, hogy gyakorolja. A stressz teszt, testmozgás, illetve, hogy egyes gyógyszerek, hogy növelje a pulzusszámot, és a szív munkáját nehezebb.

Ön is egy stressz tesztet, ha az orvos próbálja megállapítani, ha a másik feltétel, mint a koszorúér-betegség.

Coronarographiás és szívkatéterezés. A coronarographiás és szívkatéterezés általában nem használják diagnosztizálni mitrális prolapsus. Azonban mitrális prolapsus lehet során szívkatéterezés másik állapotban.

Továbbá, ha más vizsgálatok azt mutatják, egymásnak ellentmondó eredményeket hozott súlyosságától mitrális billentyű visszaáramlás, orvosa javasolhatja a coronarographiás és szívkatéterezés súlyosságának meghatározása céljából az Ön állapotát. Lehet, hogy emellett a szívkatéterezés ha orvosa megállapította, akkor be kell szívbillentyű műtét.

Alatt szívkatéteres orvos beszúr egy hosszú, vékony, hajlékony műanyag cső (katéter) be ágyék és vezeti azt, hogy a szíved röntgen képalkotás. Az orvosok akkor adja festék a vérerek a szíved, hogy azok alatt látható röntgen képalkotás (coronarographiás). Az orvosok is keresni jelei a koszorúér-betegség előtt szívbillentyű műtét.