mizoprosztol

Administration mizoprosztol, hogy a terhes nők születési rendellenességeket okozhat, az abortusz, vagy koraszülést. Méhrepedés számoltak amikor mizoprosztollal adták terhes nők, hogy rábírja a munkaerő, illetve kiváltó abortusz túl a nyolcadik hét a terhesség. Misoprostol nem alkalmazható kockázatának csökkentésére NSAID okozta fekélyek fogamzóképes nők számára, kivéve, ha a beteg nagy a kockázata a gyomorfekély vagy komplikációk. A nők negatív szérum terhességi teszt 2 héten belül megkezdése előtt terápia olyan hatékony fogamzásgátló módszert, és a terápiát csak a második vagy harmadik napon a következő menstruációs időszakban. Szóbeli és írásbeli figyelmeztetést a veszély mizoprosztol veszélye, beleértve a lehetséges fogamzásgátló hiba, meg kell adni a betegnek a kezelés megkezdése előtt.

Használja a mizoprosztol

Terápiás Osztály: Az endokrin-Metabolikus Agent

Farmakológiai Osztály: Prostaglandin

Misoprostol segíti a gyomor megvédje magát sav kárt. Azt is csökkenti a sav mennyiségét által termelt a gyomorban.

mizoprosztol csak orvosával receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, mizoprosztollal lehet használni bizonyos betegeknél a következő betegségek

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. A mizoprosztolra, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a mizoprosztol vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt mizoprosztollal

Tanulmányok mizoprosztollal volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön információ összehasonlításával használata mizoprosztollal gyermekekben használatát más korcsoportokban.

mizoprosztollal tesztelték, és nem észlelték a különböző mellékhatások, vagy probléma az idős emberek, mint ez a felnőtteknél.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed mizoprosztollal, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata mizoprosztollal bármelyik az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát mizoprosztol. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Misoprostol legjobb étellel vagy étkezés után és lefekvés előtt, kivéve, ha az orvos utasítása szerint. Ahhoz, hogy megakadályozza a laza széklet, hasmenés és hasi görcsök, mindig mizoprosztollal étellel vagy tejjel.

Az adagot a mizoprosztol különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú mizoprosztol. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot mizoprosztol, pótolja, amilyen hamar csak lehet. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Misoprostol okozhat vetélést, ha azt a terhesség alatt. Ezért, ha úgy gondolja, hogy esetleg terhes lesz, hagyja abba mizoprosztollal azonnal, kérdezze meg kezelőorvosát.

mizoprosztollal hasmenést okozhat, gyomorgörcs, vagy hányinger néhány ember. Ezek a hatások általában megszűnnek néhány napon belül, ahogy a szervezet alkalmazkodik a gyógyszer. Azonban, kérdezze meg orvosát, ha a hasmenés, görcsök, vagy hányinger súlyos és / vagy nem hagyja abba egy hét után. Orvosa csökkentheti annak adagját mizoprosztol szed.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Helyes használata mizoprosztol

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Abortusz oxitocin Cytotec, Pitocin mifepriszton, Cervidil, Hemabate

Óvintézkedések használat közben mizoprosztollal

Méhnyak érésére Cytotec

Szülésindítás oxitocin Cytotec, Pitocin, Cervidil, Syntocinon, Prostin E2

Nőgyógyászati ​​feltételek Cytotec

mizoprosztol Side Effects

mizoprosztol