morfin és a naltrexon

Használja morfin-szulfát / naltrexon-hidroklorid retard kapszula növeli a opioid-függőség, visszaélés, vagy helytelen, ami miatt a túladagolás, vagy a halál. Értékeljük a kockázat a terápia megkezdése előtt, és figyeli a jeleket a függőség, visszaélés, vagy helytelen kezelés során. Súlyos, életveszélyes, vagy halálos légzésdepresszió alakulhat ki, különösen a kezelés kezdetekor, valamint a dózis növekedésével. Monitor jeleit légzésdepresszió kezelés alatt. A betegeket a megfelelő adminisztráció csökkentése a véletlen túladagolás. Véletlen lenyelés okozhat végzetes túladagolás, különösen gyermekeknél. Hosszan tartó használat terhesség alatt vezethet újszülöttkori megvonási szindróma, amely életveszélyes lehet, ha észrevétlen és kezeletlen. Ha hosszan tartó használata szükséges egy terhes nő, azt tanácsolni a betegnek a magzati kockázatot. A betegeket fel kell alkohol és az alkohol-tartalmú termékek egyidejű alkalmazása fokozhatja az expozíciót és a potenciálisan okoz végzetes túladagolás.

Használja a morfin és a naltrexon

Terápiás Osztály: Fájdalomcsillapító kombinált, opioid agonista / antagonista

Farmakológiai Osztály: naltrexon

Kémiai Osztály: morfium

A morfin a kábító fájdalomcsillapító (fájdalom gyógyszer). Úgy működik, a központi idegrendszer (CNS) enyhíti a fájdalmat.

A naltrexon egy opioid antagonista. Gátolja a hatását a kábítószerek, különösen a “magas” “érzés, ami szeretne használni őket. Ez nem fog semmilyen kábító-szerű hatások vagy okozhat mentális vagy fizikai függőség.

morfin és a naltrexon csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Morfin és a naltrexon, a következőket kell figyelembe venni

Használat előtt a morfin és a naltrexon

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a morfin és naltrexon vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását a morfin és a naltrexon kombinációja a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát a morfin és naltrexon kombinációja az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel időskori szív, vese, máj, tüdő, vagy problémák, amelyek megkövetelik óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél a morfin és a naltrexon kombinációja.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed morfin és a naltrexon, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Segítségével a morfin és a naltrexon bármely az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

A morfin és a naltrexon bármely, a következő gyógyszerek általában nem ajánlott, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Segítségével a morfin és a naltrexon bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A morfin és a naltrexon bármely, a következő általában nem ajánlott, de lehet elkerülhetetlen bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja a morfin és a naltrexon, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más orvosi problémák hatással lehet a használata a morfin és naltrexon. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

A morfin és naltrexon kombinációja retard kapszulák használatra opioidtoleráns betegeknél csak. Ha bizonytalan vagy nem Ön opioidtoleráns, kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt a morfin és a naltrexon.

morfin és a naltrexon jöjjön egy Gyógyszeres kezelés útmutató. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Nyelje le a kiterjesztett hatóanyagleadású kapszula egész. Ne törje, ne törje össze, és ne rágja szét azt.

Ha nem tudja lenyelni a kiterjesztett hatóanyagleadású kapszula, akkor nyissa meg, és öntsük a gyógyszert egy kis mennyiségű almaszósz. Keverjük ezt a keveréket is, és lenyeli rágás nélkül. Igyon egy pohár vizet, hogy lenyelte a pellet teljesen.

Az adagot a morfin és a naltrexon különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. Az alábbi információ csak az átlagos adag morfin és a naltrexon. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag morfiumot és naltrexon, pótolja, amilyen hamar csak lehet. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Helyes használata a morfin és a naltrexon

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Flush az üres vagy nem használt Embeda® kapszulát le a WC-vel.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást szedésének morfin és a naltrexon. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytatni kell, hogy vegye.

Ez a törvény ellen és veszélyes bárki másnak, hogy használja a gyógyszert. Tartsa a fel nem használt gyógyszer biztonságos helyre. Emberek, akik a kábítószerfüggő érdemes lopni a morfin és naltrexon.

morfin és a naltrexon növeli az alkohol hatásait és egyéb központi idegrendszeri depresszáns (gyógyszerek, amelyek álmosságot vagy csökkenti az éberséget). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer allergia vagy megfázás, nyugtatók, nyugtatók, vagy alszik, gyógyszer, egyéb vényköteles fájdalomcsillapítót vagy kábítószer, gyógyszer görcs vagy barbiturátok, izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen más gyógyszert fent felsorolt ​​használata közben a morfin és a naltrexon.

Óvintézkedések használat közben a morfium és a naltrexon

morfin és a naltrexon lehet szokásformáló. Ha úgy érzi, hogy a gyógyszer nem működik olyan jól, ne használja többet, mint előírt adagot. Hívjon orvost utasításokat.

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás fordulhat elő, amikor felkel hirtelen fekvő vagy ülő helyzetben. Felállt, lassan segíthet csökkenti ezt a problémát. Továbbá, fekve egy kicsit enyhítheti szédülés vagy szédülés.

A narkotikumok hosszú ideig okozhat súlyos székrekedés. Ennek megakadályozása érdekében, kezelőorvosa közvetlen, hogy a hashajtók, igyon sok folyadékot, vagy növelje a rost az étrendben. Feltétlenül kövesse az utasításokat gondosan, mert a folyamatos székrekedés vezethet komolyabb problémákat.

Ne használjon több morfin és naltrexon vagy vigye gyakrabban, mint az orvos utasítása nélkül. Ez lehet életveszélyes. A túladagolás tünetei közé tartozik az extrém szédülés vagy gyengeség, légszomj, lassú szívverés, görcsrohamok, és a hideg, nyirkos bőrt. Hívja fel orvosát azonnal, ha ezeket a tüneteket észleli.

Mielőtt bármilyen sebészeti beavatkozás (fogászati ​​műtét) vagy sürgősségi ellátás, mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy a használt morfin és a naltrexon. Súlyos mellékhatások léphetnek fel, ha az orvos vagy a fogorvos ad bizonyos más gyógyszereket nem tudván, hogy az Ön által használt morfin és naltrexon kombinációja.

morfin és a naltrexon tehet meg szédül, álmos, vagy szédülés. Győződjön meg róla, hogy tudja, hogyan reagál a morfin és a naltrexon, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, amíg nem tudja, hogyan morfin és a naltrexon hatására.

morfin és a naltrexon okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, száj vagy használata közben a morfin és a naltrexon.

morfin és a naltrexon Side Effects

morfin / naltrexon

Ha már a morfium és a naltrexon rendszeresen több hétig vagy több, nem hirtelen hagyja abba a használatát annak ellenőrzése nélkül orvosával. Akkor lehet irányítani, hogy fokozatosan csökkentsék az összeget, amit használ kezelés befejezése előtt teljesen, vagy hogy egy másik kábító egy darabig, hogy csökkentse a megvonásos mellékhatásai.

Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez, miközben ezt a gyógyszert. Segítségével a morfin és a naltrexon, míg terhes okozhat újszülöttkori megvonási szindrómát a csecsemőjét, ami életveszélyes lehet. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha a baba a következő tünetek: kóros alvási mintázat, hasmenés, magas hangú sírás, ingerlékenység, remegés vagy reszketés, fogyás, hányás, vagy nem hízik.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA 2. melléklet Magas abúzus potenciál

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Krónikus fájdalom tramadol, oxikodon, Cymbalta Percocet, duloxetin, fentanil, morfium, Dilaudidot, OxyContin, metadon, Ultram, hidro-

Fájdalom tramadol, oxikodon, acetaminofen, Tylenol, naproxen, aszpirin, ibuprofen, hidrokodon, amitriptilin, Percocet, hidroxizin, klonidin

 vagy csatlakozz a morfin / naltrexon támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.