moszat: ez nem csak hal. adjunk hozzá egy kevés hínár a lemez

Keri Glassman, MS, RD, CDN

Kelp összefüggésbe hozták számos egészségügyi előny, beleértve a rák megelőzésére, a pajzsmirigy szabályozás és súly menedzsment; Ha van a családban cukorbetegség, tudnia kell, hogy a tengeri moszat gazdag egy kevéssé ismert ásványi nevezett vanádium, amely jelenleg tanulmányozzák, mint fontos szabályozó inzulin és vércukorszint; A jód tartalma változhat tengeri moszat, attól függően, hogy hol termett, a víz, és más környezeti tényezők. A pajzsmirigy szüksége jódra, hogy munkát (szabályozó hormonok), de nagy koncentrációban lehet, hogy hibás működés – ezért kérdezze meg doc, mielőtt a városba tengeri moszat és más tengeri zöldségeket.

Ha nem eszik glutént, vagy csökkenti a szénhidrát, próbálja moszat tészta helyett a rendszeres tészta. Ők nyers és nagyszerűen működik, mint egy helyettesítő bármilyen rendszeres tészta étel; Ha csak meg szárított tengeri moszat, rekonstruálni egy kevés vízzel (ez nem tart sokáig), majd csepegtessük le, és keverjük össze vékonyra szeletelt uborka, egy csepp szezámolaj és finom ázsiai ecetet. Megszórjuk szezámmaggal, és hívja meg az ebéd; Nem hiszem el, hogy lehet finom moszat a reggeli, ebéd, vacsora, snack és desszertek? Hidd el.

Moszat barna moszat, hogy a nő akkora, mint egy fa az óceánban. Kelp nem gyökerek, mint a legtöbb növény nem, de rögzíti magát az óceán fenekén egy rendszer úgynevezett “kapocsvas.” Ez a “tenger fa” alga tele van a táplálkozás. Én értékesített!

Tegyük fel, adjunk hozzá egy-két evőkanál tengeri moszat a leves, saláta vagy keverjük készre sütjük. Azok kanál hozzájárul csak négy kalória – és nincs fehérje, szénhidrát és zsír. Másrészt, akkor kap egy kis kalciumot, vasat, folsavat és magnézium – és rengeteg jód. Érdemes így moszat egy megy.

Bár vannak tonna hínár kiegészítők odakinn, tengeri moszat nehéz egységesíteni és a táplálkozás-kiegészítők is megkérdőjelezhető. Menj az igazi helyett. Megtalálható moszat legfeljebb egészségügyi élelmiszer-piacok vagy az ázsiai részén a rendszeres bolt. És nézd a Távol-Keleten az ötleteket, hogyan találjuk moszat be a diétát!

Jó, hogy kimegy az élelmiszer-komfort zónában. Azt javasoljuk, hogy kihívást magad hozzáadásával több fajta a mindennapi viteldíjat. Az óceán, mindent a kis halakat, hogy tüskés tengeri sünök a rákokat eszik hínár. Sokkal valószínűbb, mint nem, akkor találni ez így tested már. Így megbízik bennem, és dobálják néhány hínár a kosarába.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves