motofen

Terápiás Osztály: Hasmenés

Használja a Motofen

Farmakológiai Osztály: atropin

Kémiai Osztály: difenoxinnal

Mivel difenoxinnal kémiailag rokon bizonyos kábítószerek, lehet, hogy szokás-alakítás, ha azt adagokban, hogy nagyobb, mint az előírt. Annak érdekében, hogy megakadályozzák az esetleges visszaélések, atropin (egy antikolinerg) került. Ha magasabb a normál dózisú kombináció sor kerül, a atropin okoz kellemetlen hatásokat, így nem valószínű, hogy ezeket a dózisokat kell venni újra.

Difenoxinnal és atropin kombinációs gyógyszer nem alkalmazható gyermekek. Gyermekek hasmenés kell adni oldatok szénhidrátok (cukrok) és elektrolitok (fontos sók) helyett a víz és a fontos sók amelyek elvesznek a szervezetből közben hasmenés.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt Motofen

Ez a gyógyszer nem alkalmazható gyermekek. Gyermekek, különösen a nagyon fiatal gyermekek, nagyon érzékenyek a hatását difenoxin és az atropin. Ez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során. Továbbá, a folyadékveszteség által okozott hasmenés okozhat súlyos állapotban. Emiatt nagyon fontos, hogy elegendő mennyiségű folyadékot kell adni, hogy helyettesíti a folyadék elveszett a szervezetben. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

Légszomj vagy légzési nehézség, nagyobb valószínűséggel fordul elő időseknél, akik általában érzékenyebbek, mint a fiatalabb felnőttek hatásainak difenoxinnal. Továbbá, a folyadékveszteség által okozott hasmenés okozhat súlyos állapotban. Emiatt az idős személyek nem szedhetik ezt a gyógyszert ellenőrzése nélkül orvosukkal. Az is nagyon fontos, hogy elegendő mennyiségű folyadékot kell tenni a helyére a folyadék elveszett a szervezetben. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ha ezt a gyógyszert, felborítja a gyomor, orvosa azt akarom, hogy vegye étellel.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ha túl sok vesszük, akkor válhat szokásformáló.

A diéta fontosságáról és a folyadékokat, miközben hasmenés kezelésében

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Helyes használata Motofen

Orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások, ha lesz szedni ezt a gyógyszert rendszeresen sokáig.

Kérdezze meg orvosát, ha a hasmenés nem szűnik 2 nap után, vagy ha lázas.

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszeri depresszáns (olyan gyógyszerek, amelyek lassítják az idegrendszert, esetleg aluszékonyságot is okozó). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, egyéb allergiák, vagy megfázás nyugtatók, nyugtatók, illetve alvás gyógyszert; vényköteles fájdalomcsillapítót vagy narkotikumok, barbiturátok, gyógyszer rohamok izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen a fenti amíg ezt a gyógyszert szedi.

Ha úgy gondolja, vagy valaki más otthonában lehet venni túladagolta ezt a gyógyszert, hogy orvosi segítséget egyszerre. Figyelembe túladagolása a gyógyszer vezethet eszméletvesztéshez és esetleg halál. A túladagolás tünetei közé tartozik a súlyos álmosság, gyors szívverés; légszomj vagy problémás légzés, és szokatlan melegség, szárazság és kipirulás bőrt.

Mielőtt bármilyen sebészeti beavatkozás (fogászati ​​műtét) vagy sürgősségi ellátás, mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy használja ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, szédülést, aluszékonyságot okozhat, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Még ha lefekvéskor, előfordulhat, hogy bizonyos embereket, hogy Álmos vagy csökkenti az éberséget a felmerülő. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül, vagy nem éber.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Óvintézkedések használat közben Motofen

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Miután hagyja abba a gyógyszer, akkor még olyan mellékhatásokat okoz, hogy szükség van a figyelmet. Ez alatt az idő alatt, kérdezze meg orvosát, ha azt veszi észre, a következő mellékhatásokat

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Motofen Side Effects

Motofen (atropin / difenoxinnal)

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA 4. melléklet Néhány potenciális visszaélési

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Hasmenés, krónikus loperamid, Imodium, Pepto-Bismol, bizmut-szubszalicilát, Imodium A-D, Kaopectate, hasmenés elleni

Hasmenés loperamid, Lomotil, Imodium, Florastor, Acidophilus, atropin / difenoxilát, lactobacillus acidophilus, neomicin

Hasmenés, akut loperamid, Imodium, Imodium A-D, hasmenés elleni, Imodium Multi-tüneteiket, loperamid / szimetikon, Imotil, atropin / difenoxinnal

 vagy csatlakozz a Motofen támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.