moxifloxacin szemészeti

Terápiás Osztály: Antibiotikum

Használja a moxifloxacin

Kémiai Osztály: Fluorokinolon

moxifloxacin csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert moxifloxacin, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a moxifloxacin vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát Moxeza ™ gyermekeknél. Azonban a biztonsági és hatékonyságát nem állapították meg a gyerekek 4 hónaposnál fiatalabb korban.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát Moxeza ™ az idősek.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed moxifloxacin, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata előtt moxifloxacin

Használata moxifloxacin bármelyik következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Használata moxifloxacin bármelyik következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Használata moxifloxacin bármelyik az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Orvosa el fogja mondani Önnek, hogy mennyi moxifloxacin használni, és milyen gyakran. Ne használjon több gyógyszert, és ne használja gyakrabban, mint az orvos utasítása nélkül. moxifloxacin nem a hosszú távú használatra.

Ahhoz, hogy a szemcsepp

Annak érdekében, hogy tisztázni a szem fertőzést teljesen, ne használja moxifloxacin a teljes kezelés ideje alatt, még akkor is, ha a tünetek megszűnnek, és akkor is, ha jobban érzi magát, miután az első néhány adag. A fertőzés nem tisztázzuk, ha abbahagyja a gyógyszer túl hamar. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adagot a moxifloxacin különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú moxifloxacin. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag moxifloxacin, alkalmazza azt a lehető leghamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Ha a szem fertőzést nem javul néhány napon belül, vagy ha ez lesz rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Hagyja abba a moxifloxacin és kérdezze meg orvosát azonnal, ha bármilyen a következő tünetek: köhögés; nehézséget nyelési szédülés, szapora szívverés; csalánkiütés, viszketés, duzzanatokat, vagy a szemhéj vagy a szem körül, az arc, az ajkak, nyelvét, légszomj, bőrkiütés, mellkasi szorítás, szokatlan fáradtság vagy gyengeség, vagy zihálás. Ezek tünetei lehetnek súlyos allergiás reakció.

Ne viseljen kontaktlencsét használata közben moxifloxacin, hogy elkerüljék a további szemirritáció.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Helyes használata moxifloxacin

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Óvintézkedések használat közben moxifloxacin

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Kötőhártya-gyulladás, bakteriális ciprofloxacin szemészeti, azitromicin szemészeti, levofloxacin szemészeti, erythromycin szemészeti, gentamicin szemészeti, tobramicin szemészeti, bacitracin szemészeti, TobraDex, Vigamox, Maxitrol, Polytrim, Ciloxan, Besivance, Ocuflox, gatifloxacin szemészeti, Tobrex, Azasite, Gentak, Blephamide, Zylet , Moxeza, Zymar, Neo-Poly-Dex

moxifloxacin Side Effects

moxifloxacin szemészeti