muromonab-CD3 intravénás

Anafilaxiás és anafilaktoid reakciók alkalmazását követően előfordulhat bármely adag. Súlyos, esetenként életveszélyes vagy halálos szisztémás, szív- és érrendszeri, valamint a központi idegrendszer reakciókat jelentettek. Ezek közé tartoznak: tüdőödéma, különösen a betegek volumen túlterhelés sokk; a keringés összeomlása, szív- vagy légzésleállás, rosszullétek, kóma, agyi ödéma; agyi beékelődés, vakság és a bénulás. Ellenőrizni a folyadék állapot előtt és a kezelés alatt és premedicate a metilprednizolon minimalizálása tünetei citokin felszabadulási szindróma.

Használja a muromonab-CD3

Terápiás Osztály: Immunológiai Agent

Farmakológiai Osztály: monoklonális antitest

Amikor a beteg kap egy szervátültetés, a test fehérvérsejtek megpróbál megszabadulni a (elutasítja) az átültetett szervet. Muromonab-CD3 működik, hogy megakadályozza a fehérvérsejtek ezt.

A hatás muromonab-CD3 a fehérvérsejtek is csökkentheti a szervezet ellenálló képességét a fertőzésekkel szemben. Mielőtt elkezdi a kezelést, ha az orvosával kell beszélni a jó muromonab-CD3 fog tenni, valamint a kockázatok használja.

Muromonab-CD3 kell beadni csak vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert muromonab-CD3, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a muromonab-CD3 vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt muromonab-CD3

Nincs konkrét információk összehasonlításával használata muromonab-CD3 gyermekeknél a használat más korcsoportokban. Mindazonáltal, a gyermekek nagyobb valószínűséggel kap dehidratált a hasmenés és hányás, hogy okozhatja muromonab-CD3.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata muromonab-CD3 az idősek használatát más korcsoportokban.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát muromonab-CD3. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Az adagot a muromonab-CD3 eltérő lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú muromonab-CD3. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a muromonab-CD3 megfelelően működik, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Amíg kezelik muromonab-CD3 és a kezelés megszakítása után vele, nincs immunizálás (védőoltás) anélkül, hogy orvosa jóváhagyásra. Muromonab-CD3 csökkentheti a szervezet ellenálló képességét. Egyes védőoltásokat, van rá esély, hogy kap a fertőzés az immunizálás hivatott megakadályozni. Más immunizálások, lehet, hogy különösen fontos, hogy megkapja a immunizálás, hogy megakadályozza a betegség. Ezen kívül más személy él a házban nem szedhető orális polio vakcina, mivel van esély tudták átadni a polio vírus az Ön számára. Továbbá ne személyek esetében, akik nemrégiben szedett orális polio vakcina. Nem kap közel hozzájuk, és nem marad ugyanabban a szobában velük sokáig. Ha nem tudja ezeket az óvintézkedéseket, akkor érdemes rajta egy védő maszk, amely magában foglalja az orr és a száj.

Kezelés muromonab-CD3 is növeli az esélyét más fertőzések. Ha lehet, kerülje az embereket a megfázás vagy más fertőzések. Ha úgy gondolja, hogy kapok egy hideg vagy más fertőzés, kérdezze meg orvosát.

muromonab-CD3 gyakran okoz mellkasi fájdalom, szédülés, láz, hidegrázás, légszomj, gyomorpanaszok, és remegő néhány órán belül az első adag után. Ezek a hatások alacsonyabbnak kell lennie, a második dózis után. Azonban, kérdezze meg orvosát vagy nővérnek ha mellkasi fájdalom, gyors vagy szabálytalan szívverés, légszomj vagy nehézlégzés, vagy az arc vagy a torok után minden adagot.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Mivel a módon, hogy muromonab-CD3 hat a test, van esély arra, hogy okozhat hatások, amelyek nem fordulnak elő, míg év után a gyógyszert használják. Ezeket a késleltetett hatások lehetnek bizonyos ráktípusok, például a limfómák és bőrrákot. Megvitatni ezeket lehetséges hatásait orvosával.

Bár nem az összes alábbi mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis előfordul, akkor lehet szüksége orvosi ellátásra.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Miután abbahagyja muromonab-CD3, akkor még olyan mellékhatásokat okoz, hogy szükség van a figyelmet. Ez alatt az idő alatt, kérdezze meg orvosát, ha azt veszi észre, a következő mellékhatásokat

Helyes használata muromonab-CD3

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Elutasítás profilaxis Myfortic, mikofenolsavra, muromonab-CD3, belataceptet, Nulojix, Orthoclone OKT3

Óvintézkedések használat közben muromonab-CD3

Elutasítás visszavonása muromonab-CD3, Orthoclone OKT3

 vagy csatlakozz a muromonab-CD3 támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

muromonab-CD3 Side Effects

muromonab-CD3