My Couch, hogy 5K napló

A gyapjas kalap segített Laura úrrá öntudat az első napon az ő Couch az 5K tervet.

Itt ő írja a magasságra és a mélypontra a naplójába a kilenc hetes program, amely átalakította az egykori fitness phobe a rendszeres futó.

Azért választottam a helyi park, mint egy hely, hogy a vonat, és elkezdte egy vasárnap reggel. A hideg időjárás volt egy jó ürügy, hogy álcázza magam egy gyapjas kalap. Egyszer beindult, meglepődtem, hogy milyen könnyű volt, és azt tapasztaltam, hogy a végén a gyalogos időközönként lennék kellőképpen helyreállt, és kész volt ismét lefuttatni. Roll héten kettő!

Nem voltam izgatott a gondolat, sűríti a rendszer, de tudtam, hogy megbirkózzon több, így próbált pozitívan gondolkodni. Tény, hogy nem érzem, hogy más a múlt héten. Egy kis csuklás – a lábam elkezdett fájni. Szerencsére alkalmazásával jégtakaró miután a futás, majd minden reggel és este, úgy tűnt, hogy erre a célra.

hét egyik

Amikor a hang a podcast említett három perc múlva egy pillanatra aggódnak – de aztán meggyőztem magam, hogy amíg én nem rohan meg, én csak finom … és én! Olyan hideg volt, hogy a szemeim streaming, így néztem ki, mint sírtam, de valójában, úgy éreztem, az ellenkezője – én emelkedett az én folyamatban.

Már akkor azt mondta, egy évvel ezelőtt, hogy én megyek ki fut a barátommal a 08:00 Valentin napon reggel, állandó szitálás, azt mondtam volna te őrült. De valójában nagyon élveztem, és így került a héten finom. Én tényleg kezdik értékelni, hogyan Couch, hogy 5K képzés fejemben, valamint a testem, és ha őszinte vagyok, eszembe az egyetlen akadálya, hogy egyre illik.

Stitch egy hirtelen éles fájdalmat érzett az oldalán, ami előfordulhat edzés közben. Az okok az öltés nem tisztázott, de egyes elméletek közé

Felfedezése én fut 20 percig a hét végére valóban megállt velem a pálya. De én érveltem, hogy mivel Couch, hogy 5K volna elkapott ilyen messzire, azt kell lennie. Azt nem mondhatom, hogy tapasztalt futó nagy, de azt érezte, hogy egy nagy lendületet, elkészült a héten.

Megvan keresztül ezen a héten rendben van, de küzdött öltés és fájdalmak az én földön maradt. Felnéztem az én lábszár fájdalmak online, és ez úgy hangzott, mint a Shin sínek – okoz a túl sok edzés túl hamar, vagy futás kemény talajon nem elegendő cipő támogatást. Talán itt az ideje, hogy a kereskedelem az én oktatók és kap valamit egy kicsit bonyolultabb.

Ezen a héten az érintett három 25 perces fut. Jó, hogy nem a megszakítás séta, bár még mindig szükség van néhány komoly erőfeszítést. Visszatekintve, azt hiszem, azt képzeltem, hogy a futás lesz könnyű. Ez természetesen nem könnyű még, de elkapni a levegőt, és talpra gyorsabban minden héten.

hét két

Ismét én ütött le öltéssel. Biztos voltam benne, én figyelembe lassú, mély lélegzetet, és elkezdtem felüléseket előtt én fut, ahogy azt olvastam, hogy ez talán erősíti az izmokat, amelyek okoz nekem gondot.

Elhatároztam, hogy megverte az öltést, és befejezni a múlt héten egy magas, így elkezdtem minden fut egy pohár vizet, néhány felülést és oldalsó szakaszok. Hála az égnek, hogy működött. A harmadik futás volt a legjobb – és a leggyorsabb – egyelőre. A szerelés végén az én Couch, hogy 5K útra. A legfontosabb most az, hogy az én fut, és javítja a tempóm és a sebesség. És ki tudja? Talán kezdjük dolgozik 10K.

15/09 /

15/09 /

három hét

Podcasts hogy futsz 5km kilenc hét alatt

Találni, ha a tevékenységi szinteket kell egy lökést

A tippeket és helyi információkat az asztali

Ellenőrizze a BMI és kap személyre szabott tanácsadás

Tudja meg, melyik sport te legalkalmasabb

Töltse le még ma az iTunes vagy a Google Play

hét négy

Fogd a futás, hogy a következő szintre az új podcastok a Couch, hogy 5K diplomások

Erő és rugalmasság podcast sorozat, és kap egy ingyenes személyi edző

hét öt

hét hat

hét hét

hét nyolc

hét kilenc

Couch, hogy 5K

Eszközök támogatása

Szintén választások

Kap fut a szabad Couch, hogy 5K app

5K + futó podcastokat a C25K diplomások

Erő és Flex