mycolog-ii lokális

Terápiás Osztály: fertőzésellenes / gyulladáscsökkentő kombinált

Használja a Mycolog-II

Farmakológiai Osztály: Triamcinolone

Kémiai Osztály: polién

Gombaellenes használják által okozott fertőzések kezelésére egy gomba. Dolgoznak, ha megöli a gomba vagy megakadályozzák annak növekedését. Ez a gyógyszer nem fog működni más típusú fertőzések. A kortikoszteroidok családjába tartoznak nevezett gyógyszerek szteroidok. Hozzá vannak szokva, hogy segítsen enyhíteni bőrpír, duzzanat, viszketés és egyéb kényelmetlenséget sok bőrproblémák.

Ez a gyógyszer kezelésére használt bizonyos gombás fertőzések, mint például a Candida (Monilia), és hogy segítsen enyhíteni a kellemetlen érzés a fertőzés.

Kortikoszteroidokkal ritkán okoznak komoly mellékhatásokat. Néhány a mellékhatások nagyobb valószínűséggel fordulnak elő gyermekeknél. Mielőtt ezt a gyógyszert gyermek, feltétlenül beszéljen orvosával ezekről a problémákról, valamint a jó ez a gyógyszer tehet.

Nisztatin és triamcinolon kombináció csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Használata előtt Mycolog-II

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

A gyermekek különösen érzékenyek a hatások lokális nisztatin és triamcinolon pályára. Ez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során. Ezért különösen fontos, hogy beszélje meg gyermeke orvosát a jó, hogy ez a gyógyszer is olyan jól, mint a kockázatok használja.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlítására használt helyi nisztatin és triamcinolon kombináció az idősek használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek nisztatin és triamcinolon. Lehet, hogy nem specifikus Mycolog-II. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ne használja ezt a gyógyszert, vagy a szem körül.

Beszélje meg orvosával, mielőtt ezt a gyógyszert, minden egyéb bőrproblémák. Nem szabad használni a bakteriális vagy vírus fertőzések. Továbbá, azt csak akkor kell használni bizonyos gombás fertőzések a bőr.

Vigyen fel egy vékony réteg a gyógyszert az érintett területen, és dörzsölje be gyengéden és alaposan.

Használata semmilyen légmentes amely több mint a gyógyszer fokozhatja felszívódását a gyógyszert, és az esélye, irritáció és egyéb mellékhatásokat. Ezért nem kötszer, pakolás, vagy alkalmazzanak légmentes burkolás vagy egyéb záró kötés (például konyhai műanyag csomagolást) ezt a gyógyszert, hacsak erre az orvos által. Emellett viseljen laza ruházatot, ha ezt a gyógyszert a lágyéki területen. Ha ezt a gyógyszert a pelenka területen a gyermekek, ne testhezálló pelenkák és műanyag nadrágot.

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen, ne használja ezt a gyógyszert a teljes kezelés ideje alatt, még akkor is, ha a tünetek nem múlnak. Ne hagyjon ki egyetlen adagot. Azonban ne alkalmazza ezt a gyógyszert gyakrabban, vagy hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti felszívódása a bőrön keresztül, és a mellékhatások kialakulásának esélyét. Ezen kívül túl sok haszna, különösen vékony bőrfelületeken (például, arc, hónalj, ágyék), okozhatja a bőr elvékonyodása és a striák.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Helyes használata nisztatin és triamcinolon

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Annak érdekében, hogy tisztázni a fertőzést teljesen, és segíteni abban, hogy nem tér vissza, a jó egészség szokások is szükség van. Tartsa az érintett területet a hűvös és száraz, mint lehetséges.

Ha a bőr probléma nem javul belül 2 vagy 3 hétig, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát.

A kortikoszteroid ez a gyógyszer is felszívódik a bőrön keresztül, és nagyobb valószínűséggel okoznak mellékhatást gyermekeknél. Hosszú távú használata befolyásolhatja a növekedést és fejlődést is. A gyerekek, akik kell használni ezt a gyógyszert kell nyomon követni az orvos.

A diabeteses betegek

Óvintézkedések használat közben Mycolog-II

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Számos fenti mellékhatások nagyobb valószínűséggel fordulnak elő gyermekeknél, akik elnyelik nagyobb mennyiségben ezt a gyógyszert.

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Mycolog-II Side Effects

Mycolog II (nisztatinból / triamcinolon lokális)

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Külsőleges Candidiasis nystatin helyileg, klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin, Lamisil, mikonazol helyileg, Nystop, ciklopirox helyileg, Canesten, econazol- helyileg, Loprox, Mycelex, Spectazole, Nizoral Aktuális, Ciclodan, Ketodan, Zeasorb-AF, Mitrazol, Micatin, Nyamyc , Baza Gombaellenes, Xolegel, Mycostatin Aktuális, Aloe Vesta

 vagy csatlakozz a Mycolog II támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.