mycostatin krém lokális

Használja a Mycostatin krém

Terápiás Osztály: Gombaellenes

Kémiai Osztály: polién

Nystatin az Egyesült Államokban elérhető csak az orvos receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Bár nincs specifikus információ összehasonlítására használt helyi nystatin gyermekekben használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs külön információ összehasonlítására használt helyi nystatin az idősek használatát más korcsoportokban.

Használata előtt Mycostatin krém

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek nisztatin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Mycostatin Cream. Kérjük, olvassa el gondosan.

A topikális nisztatin nem alkalmazható a szemében.

Alkalmazni ahhoz, nystatin, hogy fedezze az érintett területet.

Azoknál a betegeknél, a por formájában a gyógyszer a láb

Használata semmilyen záró kötés (légmentes burkolat, mint a konyhai műanyag csomagolást) ezt a gyógyszer növeli az esélyét a irritációt. Ezért nem kötszer, pakolás, vagy alkalmazzanak szigetelő kötés alatt ezt a gyógyszert, hacsak erre az orvos által. Ha ezt a gyógyszert a pelenka területen a gyermekek, ne testhezálló pelenkák és műanyag nadrágot.

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen, ne használja ezt a gyógyszert a teljes kezelés ideje alatt, akkor is, ha az Ön állapota javult. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata nisztatin

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Hüvelyi gombás fertőzése flukonazol, nisztatin helyileg, klotrimazol helyileg, Diflucan, Acidophilus, mikonazol helyileg, Lactobacillus acidophilus, itrakonazol, Nystop, Sporanox, Terazol

Külsőleges Candidiasis nystatin helyileg, klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin, Lamisil, mikonazol helyileg, Nystop, Mycolog II ciklopirox helyileg, Canesten, econazol- helyileg, Loprox

Mycostatin Cream Side Effects

Mycostatin Helyi (lokális nystatin)